Elena Gheorghe, cu o silueta de invidiat in luna a sasea de...

Elena Gheorghe, cu o silueta de invidiat in luna a sasea de sarcina

0
elena gheorghe (www.express-press.ro)

elena gheorghe (www.express-press.ro)Insarcinata in luna a sasea, Elena Gheorghe nu se sfieste sa isi arate silueta de invidiat in fata camerelor de filmat sau a bliturilor aparatelor de fotografiat.

Elena Gheorghe se numara printre gravidele celebre care nu au de ce sa isi faca griji de kilogramele acumulate in sarcina intrucat aceasta are in plus doar patru kilograme. De aceea, pantalonii scurti, rochiile scurte sau pantofii cu toc reprezinta si astazi unica alternativa vestimentara pentru vedeta. Iar secretul pentru silueta de invidiat il reprezinta orele de inot, alergare pe banda sau dans pe care le exerseaza in fiecare saptamana.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Nascandu-si copilul in apropierea Craciunului, Elena Gheorghe spera sa reuseasca ca de Revelion sa isi onoreze contractele deja semnate in diversele locuri din tara in asa fel incat sa poata sa isi incante fanii in aceasta zi importanta.

Cu toate ca nu a planuit sarcina, Elena Gheorghe si-a dat seama imediat ce a aflat ca este o veste imbucuratoare, simtindu-se pregatita sa devina mama.
Fara comentarii

Lasa un comentariu