Teatrul Ion Creanga inaugureaza un nou spatiu de joc, dedicat spectacolelor si...

Teatrul Ion Creanga inaugureaza un nou spatiu de joc, dedicat spectacolelor si activitatilor pentru copii si parinti

0

Teatrul Ion Creanga  Spatiu viu - Lansare - Martie 2014Teatrul Ion Creanga anunta deschiderea, începand cu data de 3 Martie a.c., a unui nou spatiu de joc pentru spectacole si ateliere dedicate celor mici, dar si parintilor, la sala Ludoteca „Apolodor din Labrador”, din cadrul Bibliotecii Nationale a Romaniei (Blvd. Unirii nr. 22).

Initiativa face parte dintr-un nou program, intitulat Teatrul Ion Creanga. Spatiu viu, menit sa aduca teatrul mai aproape de copii si nu numai, acesta fiind lansat ca o invitatie adresata întregii familii. O invitatie care, totodata, îsi propune sa scrie o noua pagina în istoria de aproape jumatate de secol a institutiei, copiii si parintii fiind invitati sa ia contact cu arta într-o maniera inedita, pornind de la premisa ca Teatrul Ion Creanga este si trebuie sa fie un spatiu viu, unde magia spectacolului nu se opreste în momentul în care se trage cortina, ci continua în toate formele sale de expresie.

Programul Teatrul Ion Creanga. Spatiu viu cuprinde activitati culturale si educationale, dintre cele mai diverse, dupa cum urmeaza: spectacole de teatru pentru copii cu varsta între 0 si 6 ani, ateliere de creativitate pentru copii, conferinte sustinute de specialisti în domeniul psiho-pedagogiei, dedicate parintilor, si expozitii de desene, costume sau diverse elemente în stransa legatura cu arta teatrala.

Calendarul evenimentelor sustinute în luna martie de catre Teatrul Ion Creanga la sediul Bibliotecii Nationale a Romaniei (Ludoteca „Apolodor din Labrador”) cuprinde:

· Luni, 3 martie, ora 17.00 – „Seminte-Semi” – Spectacol pentru copii între 1 si 3 ani

· Vineri, 7 martie, ora 17.00 – „Rotocol” – Spectacol pentru copii între 1 si 3 ani

· Luni, 10 martie, ora 18.00 – „Ce înseamna sa fii un parinte bun” – Atelier de parenting realizat în parteneriat cu SuntParinte.ro (activitate gratuita, în baza înscrierii prealabile la adresa de e-mail: [email protected])
· Marti, 11 martie, ora 17.00 – „Seminte-Semi” – Spectacol pentru copii între 1 si 3 ani

· Miercuri, 12 martie, ora 17.00 – „Seminte-Semi” – Spectacol pentru copii între 1 si 3 ani

· Vineri, 14 martie, ora 17.00 – „Jucaria de vorbe” – Atelier de teatru pentru copii între 6-9 ani

· Luni, 17 martie, ora 17.00 – „Scoala prin joc – metode alternative de a învata” – Atelier de parenting realizat în parteneriat cu SuntParinte.ro (activitate gratuita, în baza înscrierii prealabile la adresa de e-mail: [email protected])

· Miercuri, 19 martie, ora 17.00 – „Povestea spicului de grau” – Spectacol pentru copii între 3 si 6 ani

· Luni, 24 martie, ora 18.00 –Atelier „Cum dezvolti încrederea în sine a copilului” – Atelier de parenting realizat în parteneriat cu SuntParinte.ro (activitate gratuita, în baza înscrierii prealabile la adresa de e-mail: [email protected])

· Miercuri, 26 martie, ora 17.00 – „În parc” – Spectacol pentru copii între 3 si 6 ani

· Luni, 31 martie, ora 18.00 – Atelier „Cum cresti autonomia si independenta copilului” – Atelier de parenting realizat în parteneriat cu SuntParinte.ro (activitate gratuita, în baza înscrierii prealabile la adresa de e-mail: [email protected])

Mai multe informatii despre noul spatiu al Teatrului Ion Creanga gasiti pe site-ul www.teatrulioncreanga.ro si pe pagina Facebook.com/TeatrulIonCreanga.