Torturi desprinse din povesti si candy baruri delicioase, create zilnic de cofetarii...

Torturi desprinse din povesti si candy baruri delicioase, create zilnic de cofetarii Ana Pan

0

Daca va intrebati unde puteti gasi acel candy bar senzational sau ultimul tort de pe Pinterest personalizat pentru cel mic, Ana Pan este o optiune excelenta. Aveti multiple optiuni de a comanda, insa doua variante care pe noi ne incanta sunt noul concept store din bulevardul Dimitrie Pompeiu nr 5C sau shopul online www.anapan.ro.

1Mai mult, faimosul lant bucurestean de cofetarie, brutarie si patiserie artizanala implineste anul acesta 25 de ani, si ca la orice varsta memorabila vine cu o noua infatisare, mai fresh, mai primitoare, mai calda, pastrand si amintirile frumoase, experienta impresionanta si migala desavarsita cu care creeaza produse zilnic de 25 de ani.  Daca infatisarea s-a schimbat, ce a ramas la fel sunt preocuparea de a realiza prajituri fragede de casa si torturi personalizate delicioase, de a folosi ingrediente de cea mai buna calitate, de a fi atent la detalii, toate cu scopul de a crea o experienta unica.

Noul concept shop Ana Pan a luat viata cu ajutorul arhitectului Corvin Cristian, care a creat un spatiu prietenos si confortabil. A proiectat astfel un shop in care clientii sa se bucure de momente de relaxare, dar care sa fie reprezentativ pentru pozitionarea Ana Pan. Astfel, a adus mai aproape acei oameni miraculosi care prepara cu dibacie produse senzationale de clientii shopului printr-un concept de sufragerie deschisa. Aici poti observa stand la masa si bucurandu-te de o cafea fina cum se glaseaza faimoasele eclere, cum se umplu savarinele cu frisca proaspata sau cum se coc dis de dimineata croissantele cu vanilie. Daca ajungeti la noul concept store Ana Pan veti gasi pe langa produsele care i-au facut faimosi si noua gama de fresh food cu sandwichuri, salate si supe fierbinti realizate zilnic in shop. In acelasi timp, pentru iubitorii de specialitati de cafea, noul coffee bar ofera toate sortimentele de cafele fine si ceaiuri aromatice pentru sezonul rece.

Suntem convinsi ca petrecerile celor mici vor fi un succes garantat cu torturile de poveste in care personajele prind viata. Blaturile sunt preparate cu grija, cremele sunt intinse in strat bogat, iar decorurile sunt realizate cu mare atentie la detalii de adevarati artisti in decoratiuni.

Si pentru ca o petrecere nu e completa fara un candy bar care sa ramana in amintirea invitatilor, echipa lor lucreaza neincetat pentru a oferi o experienta dulce de neuitat. Tarte cu fructe, macarons, cupcakes, mini prajituri, cake pops, acadele din fondant, toate acestea ii vor face pe invitati sa revina cu drag in coltul dulce al petrecerii.

Cele peste 500 de produse, de la „vedetele” amandina, savarina, ecler sau tarte cu fructe si pana la noile sortimente ii asteapta pe clienti in magazinele Ana Pan din Bucuresti dar si in magazinul online unde se pot lansa comenzi de candy baruri si torturi pentru orice ocazie, platouri aniversare, cozonaci si produse de sezon. http://www.AnaPan.ro/produse/eshop.