Tratamentul vergeturilor dupa nastere

Tratamentul vergeturilor dupa nastere

0

Imediat dupa nastere vei putea constata aparitia vergeturilor la nivelul pielii, niste dungii de culoare rosu inchis situate atat pe abdomen, pe coapse sau pe sani.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Deranjand prin inesteticitate, multe tinere mamici doresc sa recurga la tratamente cu laser avand drept efect stimularea sintezei de colagen si fibre elastice. Fiind permanente, cu ajutorul unor astfel de interventii se va reduce intensitatea culorii acestora, dar si semnele clinice ale acestora.

O alta metoda de tratare o reprezinta tehnologia de tip radiofrecventa care ajuta atat la diminuarea coloristicii acestora, dar si la tratarea “pielei lasate”, asa-numita laxitate cutanata.

Pe tot parcursul sarcinii pot aparea ca urmare a excesului harmonic o serie de eruptii cutanate, pete rosii, modificari ale pigmentului pielii, modificari la nivelul colagenului si a fibrelor elastice.

Cu toate acestea, nu trebuie sa reprezinte semne de alerta. Ajutorul unui dermatolog care beneficiaza de tehnologii de tip laser sau skin tightening va va ajuta sa va recapatati increderea in propria persoana, dar si aspectul cu care erati obisnuita inainte de sarcina.

Orice modificare de acest fel, desi destul de inestetica, va fi tratata cu mult calm si bucurie datorate venirii pe lume a nou-nascutului, destul de mult asteptat atat de mama, cat si de intreaga familie.
Fara comentarii

Lasa un comentariu