Twinings – 300 ani de traditie, experienta si savoare contopite intr-o clipa...

Twinings – 300 ani de traditie, experienta si savoare contopite intr-o clipa de relaxare!

0

 

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Ceaiul reprezinta o alegere perfecta pentru clipele de relaxare. Daca e sa cauti un ceai potrivit pentru tine, Twinings a realizat partea grea si laborioasa de selectie. In cele aproape 200 de sortimente fiecare va regasi propriul caracter. Ceaiurile Twinings au o aroma fina si un gust deosebit. Toate aceste proprietati individualizeaza fiecare ceai Twinings.

Ce reprezinta Twinings ?! – 300 ani de traditie, experienta si savoare contopite intr-o clipa de relaxare, create pentru tine, cea care apreciezi importanta timpului personal, dar nu reusesti sa ai mai mult de “o clipa” pentru tine… Twinings reuseste sa iti faca acea clipa una speciala, pentru ca Twinings este momentul tau de calitate!

Acum Twinings isi improspateaza out-fit-ul, cu unul sic, elegant si usor de remarcat. Din februarie 2015, Twinings va upgrada designul pachetului de ceai, fiind astfel in conformitate cu aspiratile marcii. Twinings va pastra culorile existente, dar va avea un look nou, proaspat, premium si  evocator. De noul out-fit sic, va beneficia fiecare pliculet de ceai, fiecare sortiment. Chiar si Tea-Bag tagul va beneficia de schimbare, facand momentele pauzei de ceai un pic mai speciale.

In plus aceasta schimbare aduce noi arome in gama de baza Twinings. Va recomandam Lady Grey. Creat de maestrii Twinings, Lady Grey a devenit intr-o clipa un clasic al ceaiurilor negre. Un ceai negru aromat, subtil, este infuzat cu portocala, lamaie si bergamota, arome ce ii confera delicatete si gust de citrice proaspete. Rezultatul este un ceai revigorant, delicios si revitalizant potrivit pentru orice moment al zilei.Twinings Lady Grey pastreaza toate calitatile clasicului Earl Grey primind in plus delicatetea specifica Doamnelor.

 

 
Fara comentarii

Lasa un comentariu