Ultimele tendinte in organizarea botezului

Ultimele tendinte in organizarea botezului

0

Pentru orice familie, nasterea unui copil reprezinta cel mai mare miracol, cea mai mare bucurie si binecuvantare. Botezul este una dintre tainele crestine prin care, cel venit pe aceasta lume, este curatat de pacatele stramosesti, in mod simbolic, prin cufundarea in apa sfintita. Totodata, botezul reprezinta si primul moment important al bebelusului iar aceasta zi trebuie sa fie o amintire de neuitat atat pentru parinti cat si pentru familie si apropiati.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Pentru a asigura de succesul acestui moment unic, parintii pot apela la ultimele tendinte in organizarea botezului. Pentru ca presiunea este coplesitoare pentru noii parinti, mai ales daca sunt la primul copil, organizarea botezului poate fi lasat in mana profesionistilor.

Acestia se vor ocupa de tot ceea ce inseamna petrecerea de botez, adica de la amenajarea restaurantului si alegerea meniului pana la alegerea serviciilor foto-video, a decoratiunilor, marturiilor etc., parintii putand, bineinteles sa aiba rol consultativ sau sa participe in mod activ.

Este important ca niciun aspect al organizarii botezului sa nu fie considerat mai putin important decat altele. Cand vine vorba de a anunta familia si prietenii ca ii vreti aproape in cel mai insemnat moment al vostru ca parinti, modul ideal de a face asta este, alegerea celor mai potrivite invitatii botez.

Acestea se vor alege, bineinteles, in functie de genul bebelusului, de tematica petrecerii, de locatia aleasa etc. aceste invitatii botez pot fi, mai nou, digitale, pentru cei care vor sa ajute mediul inconjurator, sa economiseasca timp, acestea putand fi trimise intr-un numar nelimitat oricator persoane prin e-mail, whatapp, facebook etc.

Pentru cei care doresc varianta clasica, mai prietenoasa si mai de suflet, daca am putea spune asa si nu invitatiile digitale, sterile si reci prin intermediul mediului online, Deluxe Card, pune la dispozitie o gama foarte variata de invitatii botez pentru toate gusturile, acestea fiind realizate de designeri profesionisti in materie.

Aceste invitatii botez sunt realizate pe hartie de cea mai buna calitate si texturi diferite. Pot fi imprimate atat prin tehnici traditionale cat si clasice in culori ce se imbina perfect cu elementele de design al fiecarui model de invitatie si poate cel mai important lucru este acela ca, orice invitatie poate fi personalizata in functie de preferintele clientilor, atat prin elementele de design cat si diversitatea sabloanelor pentru texte invitatii botez. Deluxe Cards pune la dispozitie invitatii botez comice, elegante, originale si personalizate, papirusuri, gen cutie sau format 3D in cele mai variate game de culori si la cele mai mici preturi de pe piata.

O noutate in ceea ce priveste aceste invitatii botez de la Deluxe Cards, consta in introducerea colectiei Disney, care va contine cele mai multe dintre personajele animate indragite de copii, in toate modelele, texturile si design-urile pe care le-am mentioant mai sus, pentru ca peste ani, fiecare sa isi aduca aminte cu drag si nostalgie de acest minunat moment care este botezul unui copil nou nascut.

Daca toate detaliile acestui eveniment atat de important pentru fiecare parinte, au fost atent respectate, cu siguranta ecoul lui va ramane pentru totdeauna in inimile celor care au participat iar invitatiile minunate si bine realizate si alese, vor avea un loc de cinste in albumele de amintiri ale fiecaruia.
Fara comentarii

Lasa un comentariu