Ultimele zile de inscriere la crosul Gabriela Szabo Run Fest

Ultimele zile de inscriere la crosul Gabriela Szabo Run Fest

0

Gabriela Szabo te intampina sambata, 21 septembrie, ora 08.00, la Padurea Baneasa. Nu conteaza cat de antrenat esti. Ai posbilitatea sa alergi in cursa care ti se potriveste: open 9 km, open 3 km, 3km – juniori, familie si copii – 1,5 km. Important este sa te alaturi acestei sarbatori a miscarii in natura, pentru o stare de spirit mai buna si pentru a te bucura, impreuna cu familia si prietenii. Profita de aceasta sansa unica de a alerga alaturi de cea mai buna sportiva si atleta a lumii si cea mai buna atleta a Europei, Gabriela Szabo!
szaboGabriela Szabo Run Fest este un concurs de alergare prin padure, destinat participantilor de orice nivel. In 2013, prima editie isi propune sa aduca la start oameni de toate varstele, incepatori sau alergatori cu experienta.
Organizat in Saptamana Europeana a Mobilitatii, concursul incurajeaza oamenii sa faca miscare si sa isi imbunatateasca calitatea vietii.

Data desfasurarii: Sambata, 21 septembrie 2013
Locatie: Padurea Baneasa, Bucuresti (startul se va da de pe Aleea Privighetorilor, in apropiere de Academia de Politie)

Cum sa ajung la start?
Poti ajunge la startul cursei cu autobuzul 148 sau 301. Alternativ, poti veni cu masina, in zona fiind suficiente locuri de parcare.

Cine poate sa participe?
Evenimentul este deschis participantilor cu varste peste 8 ani.

Curse / Categorii de concurs
Participantii se pot inscrie in cursele corespunzatoare varstei, indiferent de sex. Varsta unui alergator este determinata de diferenta dintre anul curent si anul nasterii lui.

Detalii curse:
– Copiii (1,5 Km) vor alerga pe un traseu special, realizat integral pe asfalt;
– Participantii la cursele de Juniori (3 Km) si Open (3 Km) vor alerga o tura de traseu;
– Participantii la cursa Open (9 Km) vor alerga 3 ture de traseu;
– O echipa de stafeta este formata din 3 participanti, fiecare dintre acestia alergand o tura de traseu (3 Km). Schimbul de stafeta va avea loc la punctul de start / finish;
– Pentru cursa Familie, o echipa este compusa din 2 participanti (un adult si un copil) ce vor alerga impreuna o tura de traseu (3 Km). Timpul luat in considerare pentru realizarea clasamentului final este cel al copilului.
Detalii si inscrieri pe www.runfest.ro