Ultimul trend pentru peretii din camera copilului

Ultimul trend pentru peretii din camera copilului

0

De cate ori nu l-ati surprins pe cel mic decorand peretii casei cu ajutorul creioanelor si al cariocilor? De fiecare data cand i-ati explicat ca acest lucru este interzis v-a privit cu ochii mirati si v-a spus ca nu facea nimic rau, el doar desena… 

Vopsea blackboard

Copiilor le este usor sa se exprime prin arta. O modalitate de a incuraja aceasta dorinta este sa tratam peretii incaperii cu o vopsea blackboard. Pentru cei care nu sunteti familiarizati cu acest produs, va vin in ajutor cu o serie de explicatii. Astfel, prin aplicarea acestei vopsele peretele este transformat intr-o tabla pentru scris cu creta. Copilul deseneaza, scrie si la urma sterge pentru ca a doua zi sa o ia de la capat. Puteti decora astfel un perete din camera copilului, usa sau mobilierul, lasandu-l pe el sa decida cum sa le personalizeze. Credeti-ma, veti ramane placut surprinsi de rezultat iar cei mici vor fi mai mult decat incantati. Pentru ca aceasta vopsea este neagra, va sugerez sa aduceti un plus de culoare incaperii prin alegerea unui mobilier in culori deschise si accesorii colorate.

vopsea-blackboard

Vopsea magnetica

Un alt tip de vopsea pe care eu, ca si decoarator de interioare il recomand pentru peretii din camera copilului, este vopseaua magnetica. Pe suprafata acoperita cu aceasta vopsea (care este gri inchis, dar dupa dorinta se poate acoperi cu orice vopsea lucioasa) puteti aplica direct magnetii. Cu siguranta copiii vor considera  aceasta activitate foarte interesanta si distractiva.

In plus, cele doua vopsele pot fi utilizate impreuna, schimband imaginile de pe pereti dupa placul micului artist!

img_0068

Text: designer Irimescu Flavia Lorena

Tel.: 0747.666.473

https://www.facebook.com/flavialorena.irimescu?fref=ts

 

 

 

 

sursa foto: www.pinterest.com, www.nczili.com, www.beeyouteefullife.com.