UltraSilencer de la Electrolux – cel mai silentios aspirator creat vreodata

UltraSilencer de la Electrolux – cel mai silentios aspirator creat vreodata

0
aspirator UltraSilencer Electrolux

aspirator UltraSilencer ElectroluxElectrolux aduce contrastele impreuna demonstrand ca UltraSilencer, cel mai silentios aspirator de pe piata, face curatenia posibila pe acorduri de muzica clasica.

 

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Aspiratorul UltraSilencer este atat de silentios incat face posibile toate lucrurile interzise pana acum in preajma aspiratorului, cum ar fi dormitul, vorbitul la telefon sau audierea unei arii clasice.

 

Mai silentios decat cel mai silentios aspirator

Aspiratoarele considerate pana acum ca fiind cele mai silentioase aveau un nivel de zgomot de 71 decibeli, in timp ce UltraSilencer emite doar 68 decibeli. Datorita conceptului Silent Air Technology, UltraSilencer este de zece ori mai putin zgomotos decat un aspirator obisnuit, care are in mediu un nivel de 78 decibeli. De la motor si pana la evacuare, acest aspirator este proiectat aerodinamic, iar motorul pluteste in interiorul sau, pentru ca nici macar vibratiile sa nu atinga linistea casei.

 

Aspiratorul care tace si face

Silent Air Technology permite un debit ridicat de aer, care asigura o putere mare de aspirare. Impreuna cu duza AeroPro, acest sistem furnizeaza rezultate foarte bune de curatare, prin indepartarea usoara si precisa a prafului de pe suprafete.

Liniste si aer curat

De la duza pana la evacuare, UltraSilencer este complet etans, ceea ce face ca praful si impuritatile sa fie mentinute in aspirator. Inainte de evacuarea aerului, acesta trece printr-un filtru HEPA care curata aerul cu pana la 99, 95% . Aerul pe care il elimina aspiratorul este, astfel, chiar mai curat decat cel aspirat.

 

Aspiratoarele UltraSilencer se comercializeaza in magazinele Electrolux, la  preturi recomandate intre 789 si 899 RON.

 
Fara comentarii

Lasa un comentariu