Un tract urinar sanatos este conditionat si de o igiena intima corespunzatoare

Un tract urinar sanatos este conditionat si de o igiena intima corespunzatoare

0

Uractiv Ultraprotect - RGB

Pentru ca oricine s-a lovit cel putin o data de dilema alegerii produselor pentru igiena intima, Laboratoarele Fiterman au dezvoltat in gama Uractiv (gama ce depisteaza, previne si trateaza infectiile urinare) doua noi produse: Uractiv Ultra Protect si Uractiv Day by Day, geluri pentru igiena intima, special dezvoltate pentru nevoile tuturor femeilor, indiferent de varsta.

Avand ingrediente atent selectionate, gelurile intime URACTIV au rol eficient atat in perioada tratamentului infectiilor urinare cat si a celor ginecologice.

Uractiv Ultra Protect, recomandat in perioada tratamentelor infectiilor urinare si ginecologice, calmeaza iritatiile si reface mucoasa genitala, reduce senzatia de discomfort si mirosul neplacut. De asemenea, gelul asigura pH-ul optim de 3,5 si mentine echilibrul florei genital

UractivDay by Day poate fi folosit in fiecare zi pentru a intretine sanatatea zonei intime. Uractiv Day by Day calmeaza iritatiile si reface mucoasa genitala,  impiedicand dezvoltarea bacteriilor.

Gelurile nu contin coloranti, parabeni, LSS si fenoxietanol.

Geluri pentru igiena intima URACTIV®… pentru ca sanatatea tractului urinar este conditionata si de o igiena intima corespunzatoare.