Vaccinul antirujeolic

Vaccinul antirujeolic

0
vaccin

vaccin

Picture 1 of 2

In perioada sezonului rece, tot mai multi copii se imbolnavesc de rujeola. De aceea, pentru a preveni o asemenea boala contagioasa medicii recomanda vaccinul antirujeolic.

Vaccinul antirujeolic poate fi administrat copiilor inca din primele luni de viata. Odata introdus in organism, vaccinul va forma anticorpii necesari pentru ca organismul sa poata lupta impotriva virusului rujeolic odata ce organismul va lua contact cu acesta, reusind astfel sa il fereasca pe copil de imbolnavire.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Ca la orice vaccin, parintii sunt tematori in fata reactiilor adverse. Cu toate acestea medicii sunt de parere ca vaccinul nu prezinta reactii adverse de care parintilor sa le fie teama. Febra, starea de somn, eruptii cutanate destul de mici, secretii nazale sunt cateva dintre simptomele care insotesc administrarea vaccinului in primele zile dupa injectare. De regula, reactiile adverse mentionate mai sus apar ca un semn de lupta a organismului impotriva tulpinilor virale introduse cu ajutorul lui, generand uneori simptome asemanatoare virusului rujeolic.

Foto: http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media / www.libertatea.ro
Fara comentarii

Lasa un comentariu