Viata sexuala dupa nastere – ce crede el?

Viata sexuala dupa nastere – ce crede el?

0

femeie dupa nastereParerea lui despre viata sexuala dupa nastere este deosebit de importanta pentru proaspata mamica care are senzatia ca nimic din ceea ce a fost odata nu se va mai repeta, vazandu-se total diferita fata de felul in care a fost inainte de sarcina.

In primele zile dupa nastere orice femeie incepe sa se preocupe de felul in care arata, de numarul vergeturilor de pe coapse sau burtica, de sanii lasati ori de numarul de kilograme cu care a ramas dupa toata aceasta perioada. In general, proaspetele mamici incep sa se simta complexate de felul in care arata si incep sa isi ascunda formele de privirea partenerului. Cu toate acestea, fiecare femeie isi doreste sa afle ce parere are el despre viata sexuala dupa nastere. Insa, un asemenea lucru va fi destul de greu de aflat, mai ales pentru ca firea barbatilor este, de obicei, introvertita, cu greu acestia vor da frau liber discutiilor pe aceasta tema.

Viata sexuala dupa nastere este un moment destul de asteptat de catre barbati, considera specialistii. Acestia vor fi nerabdatori sa isi recapete drepturile sexuale pierdute odata cu nasterea micutului. Vor fi constienti de faptul ca venirea pe lume a micutului nu ii vor mai clasa pe aceeasi linie prioritara, ingrijirea bebelusului si refacerea mamei fiind doua etape destul de importante care mai pot intarzia putin reluarea vietii sexuale.

Dupa nastere medicii ii vor sugera mamei o perioada de repaus sexual de circa 6-8 saptamani, in asa fel incat organismul sa aiba timp sa se refaca. Cu toate acestea, dorintele sexuale ale partenerului sunt destul de ridicate, asteptand cu nerabdare momentul in care va putea fi reluata viata sexuala dupa nastere.

Pentru el, viata sexuala dupa nastere nu va diferi foarte mult de cea de dinainte de sarcina – partenera va fi aceeasi, dorintele sexuale usor crescute, starile de placere fiind la fel de intense. Cu alte cuvinte,  nasterea bebelusului nu aduce cu ea schimbari in ceea ce priveste dorintele sexuale ale partenerului, avand acelasi apetit sexual.

Articole similare