Vitalact Immunity Junior

Alimentatia naturala la san este cea mai buna forma de alimentatie pentru sugar datorita compozitiei echilibrate a laptelui, care asigura dezvoltarea corespunzatoare a copilului. Compania BIOEF sustine campaniile organizate de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii care recomanda alaptarea la san.

VITALACT-Imunity-juniorPentru a veni in ajutorul mamelor care din diverse motive nu pot alapta sau cantitatea de lapte matern nu este suficienta pentru o alimentatie corespunzatoare nou nascutului, compania BIOEF  a lansat gama VITALACT care contine formule de inceput de baza sau imbunatatite cu nutrienti naturali, care asigura o buna dezvoltare a nou nascutului.

Pentru a sprijini mamele care doresc sa continue o alimentatie sanatoasa a copilului si dupa implinirea varstei de 1 an, compania BIOEF lanseaza noul produs VITALACT IMMUNITY JUNIOR, o formula de continuare, imbunatatita prin adaugare de colostru bovin liofilizat si lactoferina , imbogatita astfel in diversi nutrienti naturali, dintre care cei mai importanti sunt anticorpii.

Bazandu-se pe o experienta de peste 10 ani in domeniul fabricarii produselor destinate alimentatiei sugarilor, echipa de cercetare a companiei BIOEF a creat aceasta formula inovatoare, recomandata in completarea alaptarii sau ca si aliment de baza,  formula care stimuleaza imunitatea si creste rezistenta organismului la actiunea agentilor patogeni. Creata in conformitate cu cerintele Directivei europene 2006/141/EC, VITALACT IMMUNITY JUNIOR este o formula de lapte complexa, care contine toti nutrientii necesari unei cresteri armonioase si unei dezvoltari sanatoase a copilului.

 Colostrul bovin folosit ca si parte componenta a formulei, provenit din ferme autorizate sanitar-veterinar atent selectionate, este supus unui tratament termic la temperaturi joase (uscat in conditii de vid si la maxim 45°C) care-i pastreaza intacte toate componentele active (proteine, aminoacizi esentiali, anticorpi, vitamine, etc) asigurandu-le astfel biodisponibilitatea  si absorbtia corespunzatoare la nivelul organismului.  Colostrul bovin este colectat numai de la animale sanatoase, imediat dupa fatare, din prima si a doua mulsoare, pentru a obtine un produs cat mai bogat in imunoglobuline. Imediat dupa prelevare, produsul este congelat individual de la fiecare animal in parte si atent analizat (fizico-chimic si microbiologic) in laboratoarele unitatii,  inainte de a fi procesat.

Colostrul  are in compozitie factori de imunizare, factori de crestere, proteine de protectie precum si toate substantele nutritive de care au nevoie nou-nascutii pentru a supravietui. Are un continut scazut in lactoza pentru a preveni producerea diareei, are un continut mare de calciu si fosfor pentru a ajuta la formarea oaselor, are o concentratie mare de imunoglobuline A si G care au actiune directa la nivelul cavitatii bucale si care previn dezvoltarea microorganismelor chiar de la inceputul tractului digestiv, contine lactoferina care ajuta la pastrarea echilibrului de fier in organism

Colostrul asigura organismului, prin compozitia sa complexa, o multitudine de factori de imunitate printre care  imunoglobuline, cytokine, interferon, lactoferina, PRPs. Suplimentarea organismului cu acesti factori il ajuta  in refacerea imunitatii, previne aparitia si dezvoltarea infectiilor si grabeste vindecarea sau recuperarea dupa boala. In plus, colostrul bovin contine o serie de glicoproteine si inhibitori de proteaza care protejeaza in mod natural factorii de imunitate sa nu fie distrusi in tractul intestinal.

Lactoferina este o proteina care influenteaza proliferarea si diferentierea celulelor. Acesta functioneaza ca un modulator imunitar, avand efect antimicrobian, antiviral, anticancerigen, antiinflamator, antioxidant, favorizeaza transportul fierului in organism si ajuta la  mentinerea  florei intestinale echilibrate.

Principala sa functie biologica se refera la afinitatea ei foarte mare pentru fier. Din acest motiv, lactoferina este un transport optim de fier, crescand astfel si biodisponibilitatea acesteia si reducand riscul aparatiri radicalilor liberi generati in urma proceselor de oxidare.

Lactoferina si-a  dovedit eficacitatea împotriva unei mari varietati de microbi si functioneaza atat ca agent bacteriostatic (nu permite agentilor patogeni sa creasca) cat si ca agent  bactericid (ajuta la distrugerea agentilor patogeni). Lactoferina activeaza raspunsul imun nespecific prin stimularea fagocitozei. Dovezi stiintifice recente au legat lactoferina de importante efecte benefice in tratamentul cancerului, în special în reducerea tumorilor. Mai mult, s-a dovedit ca lactoferina are un rol important in inhibarea virusului hepatitei C la pacientii care sufera de infectii cronice. Activitatea lactoferinei ca agent antiviral este datorata capacitatii acesteia de a inhiba legarea virusului de peretele celular.

S-a demonstrat stiintific ca lactoferina ajuta la cresterea bacteriilor probiotice sau bune, la nivelul intestinului, prin inhibarea cresterii altor microbi patogeni, asigurând astfel un echilibru al florei intestinale.

Avantajele utilizarii  produsului Vitalact Immunity Junior sunt generate de urmatoarele proprietati:

  • produs fabricat din ingrediente  naturale provenite din surse proprii, controlate;
  • contine colostru bovin cu un continut ridicat de anticorpi naturali, prelucrat printr-un procedeu care sa-i pastreze intacte toate componentele active si care sa asigure biodisponibilitatea acestora;
  • contine lactoferina, separata din lapte de vaca, care imbunatateste transportul si asimilarea fierului in organism;
  • intareste sistemul imunitar al copilului si stimuleaza activitatea acestuia prin intermediul anticorpilor (imunoglobulinelor) din colostru;
  • bogat in vitamine, minerale si aminoacizi de baza;
  • contine acizi grasi polinesaturati proveniti din surse naturale (amestec de grasimi vegetale);
  • asigura un aport energetic ridicat in conformitate cu cerintele copiilor de varsta mica;
  • usor tolerat si acceptat de catre copii ;

 Mod de administrare si contraindicatii

Produsul contine materii prime de origine animala (lapte crud, zer demineralizat si lapte colostral liofilizat), grasimi vegetale, maltodextrina, lactoza,  vitamine si minerale.

Fiecare cutie contine 400 grame lapte praf ambalat etans, sub atmosfera inerta, o mensura nesterila si un pliant care contine informatii privind compozitia produsului. Produsul se administreaza reconstituit conform indicatiilor de pe cutie, respectand recomandarile privind dozajul indicat, modul de reconstituire, igiena si conditiile de pastrare si manipulare dupa deschiderea pungii. O mensura plina contine echivalentul a 4.4 g lapte praf iar modul de reconstituire este de  3 mensuri pline dizolvate in 90 ml apa fiarta si racita, rezultand astfel circa 100 ml lapte praf reconstituit.

Produsul este contraindicat copiilor care prezinta intoleranta la lactoza.

Pretul unei cutii de Vitalact Immunity Junior este de 25,9 lei.

Produsul poate fi achizitionat si de pe site-ul: www.ropharma-healthcare.ro.

Redactia Bebelu
Redactia Bebelu
Bebelu.ro s-a născut din plăcerea autorilor ei de a scrie, din plăcerea graficienilor ei de a desena şi de a realiza cel mai complex proiect în segmentul de creştere şi îngrijire a copilului. Bebelu este o plaformă online pentru părinţi şi copii şi pentru cei care ar dori să redevină copii. Ne propunem să încântăm vizitatorii, să-i fascinăm, să-i surprindem şi să-i reţinem în mrejele paginilor noastre.​ Publicația Bebelu a apărut în anul 2014, pentru a oferi unor oameni capabili dintr-o ţară frumoasă posibilitatea de a-şi demonstra talentele, a-şi oferi serviciile, echipa colaborând în acelaşi timp cu 16 specialişti în domeniile de maxim interes, astfel că aici veţi identifica o serie întreagă de recomandări şi informaţii foarte bine structurate, aşa încât să obtineţi ceea ce vă doriţi – o informaţie corectă, clară şi sigură. În cele 84 de secțuni vă stârnim, lună de lună, curiozitatea, fie că sunteţi animaţi de dorinţa de a avea un copil, fie deja aţi împărtăşit bucuria primelor clipe, obişnuindu-vă cu interviuri, articole şi recomandări avizate. Cititorii Bebelu.ro vor afla sfaturi, practici eficiente, vor deveni parte a unor experienţe de viaţă trăite de mămici, vor fi puşi la curent cu cele mai noi măsuri legislative care să le asigure siguranţa şi stabilitatea familiei. Cititorii se vor bucura să afle despre povestea frumoasă de viață a unei mămici celebre – Elena Băsescu, într-un interviu acordat în exclusivitate revistei Bebelu,vor fi puşi în temă cu ultimele tendinţe în materie de frumuseţe, diete şi modă parcurgând atent şi rubricile permanente începând cu: Rubrici: PĂRINŢI CELEBRI – Cele mai cunoscute personalităţi mondene vor fi alături de tine pentru a te îndruma, oferindu-ţi un sfat din experienţa lor de părinte. SARCINA ŞI NAŞTEREA – este un capitol destinat celor 9 luni de viaţă intrauterină. Vor fi prezentate informaţii referitoare la simptomatologia primelor zile de sarcină, evoluţia fătului pe parcursul celor nouă luni, analize necesare, alimentaţie, sănătate, pregătire pentru naştere. Tot aici puteti găsi informaţii preţioase dedicate naşterii şi recuperării postpartum. BEBELUŞUL ÎN PRIMUL ANIŞOR – este un capitol destinat îngrijirii sugarului. Alăptarea, scorul Apgar, îngrijirea bontului ombilical, prima băiţă, diversificarea sunt doar câteva dintre cele mai captivante subcategorii. COPILUL 1-6 ANI – este un capitol dedicat creşterii şi îngrijirii copilului din primul an şi până la vârsta şcolară. Mămicile vor reuşi să afle cum anume să se descurce cu propriul copil, cum să îl îngrijească în aşa fel încât să crească perfect sănătos. EDUCAŢIE – este un capitol captivant în care poţi afla cum să îţi educi copilul în aşa fel încât să poţi obţine performanţe şcolare sigure. FAMILIA – este un capitol destinat vieţii de familie ce conţine o serie întreagă de sfaturi eficiente. COPII TALENTAŢI – este un capitol fascinant dedicat copiilor valoroși ai țării. ÎNVAŢĂ SĂ PREVII! –sunt prezentate soluţii de prevenire a anumitor probleme de sănătate ce pot afecta atât viaţa copiilor, cât şi pe cea a părinţilor.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare