Vrei sa vorbesti limba germana fluent? Afla unde poti urma cursuri de...

Vrei sa vorbesti limba germana fluent? Afla unde poti urma cursuri de germana in Bucuresti

0

Te-ai hotarat sa incepi sa studiezi limba germana si nu stii la ce profesori sa apelezi? Nu este nevoie sa cauti mai departe. Iqwelt este un centru cultural de limba germana care asigura meditatii copiilor si adolescentilor interesati de studierea acestei limbi. Pe langa sedintele de studiere a limbii germane profesorii experimentati ofera elevilor si oportunitatea de a afla mai multe despre frumoasa cultura germana.

Acest centru de meditatii germana Bucuresti se bucura de o echipa de profesori entuziasti si bine pregatiti, gata sa predea cat mai eficient si interactiv limba germana elevilor pasionati.

Profesorii sunt profesionisti si certificati la nivel national si international in instruirea copiilor si predarea limbii germane. Iqwelt isi propune sa ofere viitorilor studenti abilitati de socializare si relationare in limba germana, insusirea unui vocabular bogat, dezvoltarea capacitatii de exprimare prin metode moderne specifice fiecarei grupe de varsta.

In cadrul centrului de meditatii la germana exista mai multe tipuri de sedinte. Cursurile de limba propiu-zise, in care se pot inscrie copii si adolescenti, pentru nivelul incepator si avansat. In cadrul acestora, elevii se vor bucura de un mediu stimulant si placut de studiu. Profesori bine intruiti vor combina predatul cu activitatile interactive. In asa fel, copii vor reusi sa-si creeze prin comunicare propriile dialoguri, prezentari si proiecte. Aici se pot preda cursuri pentru copii prescolari, copii scolari si copii gimnaziu.

Scoala de vara Iqwelt este dedicata copiilor scolari sau prescolari care isi doresc sa studieze sau sa aprofundeze limba germana. Timp de doua sapatamani, copii se vor bucura de un mediu placut si interactiv cu teatru, povesti, filme si proiecte de grup care ii vor ajuta sa invete germana mai simplu si mai distractiv. Cursurile intensive de vara au ca scop aprofundarea materiei. Copii de scoala primara, gimnaziu si liceu sunt invitati ca timp de trei saptamani sa ia parte la cursuri zilnice de limba germana.

Cea mai eficienta metoda de invatare este cea bazata pe comunicare. Aceasta contribuie profund la dezvoltarea abilitatilor de exprimare fluenta a studentilor. Studierea se va face interactiv, prin intermediul jocurilor, materialelor si proiectelor care au menirea sa ii faca pe copii sa asimileze mai eficient structurile gramaticale si de vocabular ale limbii germane. Daca doresti sa te inscrii la cursurile de germana de la acest centru, acceseaza Iqwelt.ro si vezi toate detaliile de care ai nevoie. Mai mult decat atat, centrul organizeaza tabere de limba germana interesante care imbina placutul cu utilul.