Winnie de Plus la Disney Channels

Winnie de Plus la Disney Channels

0
Darby,-Piglet,-Pooh-&-Tigger

Darby,-Piglet,-Pooh-&-TiggerDisney Channels EMEA a anuntat astazi  ca a decis realizarea unui nou serial pentru copii  numit Povesti despre Prietenie cu  Winnie de Plus. Serialul este programat sa apara in blocul de programe Disney Junior in 2012 in peste 21 de tari. Actiunea se desfasoara in Padurea de o suta de hectare, unde un povestitor citeste istorioare speciale despre lumea celui mai iubit ursulet si a prietenilor acestuia.

Inspirate de povestile urmatoarei colectii de  carti de povesti Disney, Winnie de Plus, Povesti despre Prietenie , imaginile din cartea povestitorului prind viata pintr-o imbinare de imagini realiste si grafica specifica. Noul serial TV se va difuza la Disney Junior seara pentru a-i ajuta pe prescolari sa se pregateasca de somn.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Dezvoltat de Disney Channel pentru EMEA si produs in Tara Galilor de Boomerang Plus plc si  Maga Animation Studios din Milano, serialul Povesti despre Prietenie cu Winnie de Plus contine 18 episoade pline de culoare ce dureaza cinci minute. Beth Gardiner, Vice Presedinte al Departamentului de Programe si Dezvoltare  la Disney Junior EMEA, a coordonat procesul de productie si a desemnat-o  pe Tracy Bowerman – Producator al serialului,  iar pe Dirk Campbell – Regizor.

Winnie de Plus este un personaj clasic iubit si respectat de mamicile din intreaga lume, iar Povestile despre Prietenie sunt istorioare grozave care ii aduc pe iubitul ursulet si pe prietenii sai in viata unei noi generatii.  Disney Junior prezinta povesti fantastice pe care copiii si parintii le pot viziona impreuna. Acest nou serial este un exemplu perfect in care parintii redescopera ursuletul drag din copilarie si impart cu cei mici veselia si caldura acestor povesti de neuitat,” a afirmat Beth Gardiner .

Fiind creat in mai 2007, centrul de productie EMEA atrage constant investitii si produce programme de lungmetraj atat in Europa cat si in restul lumii (in afara Americii de Nord).  A inregistrat deja rezultate remarcabile cu seriale ca Moto-animalutele din Jungla, care a fost un succes international in ceea ce priveste audienta Disney.

Giorgio Stock, Vice Presedinte Executiv & Managing Director, Disney Channels, Music, Publishing, Gaming and Online, EMEA, adauga: “Disney Channels se dedica identificarii de continut pentru portofoliul nostru de canale din toata lumea.  Moto-animalutele din Jungla, prima serie animata de la Disney Junior creat la casa de productie din Londra a avut un succes global si suntem nerabdatori sa repetam aceasta performanta cu  Povesti despre Prietenie cu  Winnie de Plus . Noul serial intregeste un portofoliu remarcabil, incluzand Clubul Mickey Mouse si Jake si Piratii din Tara de Nicaieri.

Disney Junior este un brand multi-platforma pentru copii cu varste intre 2 si 7 ani si familiile acestora, lansat in Marea Britanie pe 1 Iunie 2011, instalandu-se mai apoi in alte 19 tari din spatiul EMEA. Noul Disney Junior a inlocuit  canalul Playhouse Disney cu speranta de a imbunatati succesul acestuia, difuzand zilnic la TV, pe website-ul  dedicat, pe YouTube, VOD, mobil, Facebook, social media si platforme de descarcare platita.

 
Fara comentarii

Lasa un comentariu