Workshop – Parinte de nota 10!

[imagebrowser id=1715]Echipa Bebelu, va invita sa participati la Workshopul Bebelu in data de 19.05.2014, alaturi  de partenerul lor Transylvania College Cluj Napoca, la sediul din strada  Baisoara nr. 2A, cartier Gheorgheni.

A fi parinte  de nota  10 inseamna sa te preocupi in acelasi timp sa ai un copil sanatos, plin de energie, asigurandu-i o nutritie corespunzatoare varstei, sa il ingrijesti inca din primele clipe de viața si sa ii asiguri o educatie potrivita valorilor si principiilor morale.
Orice parinte aflat la inceput de drum considera ca schimbatul scutecului bebelusului pare sa fie cel mai greu lucru din lume. Odata depasita aceasta perioada, isi da seama ca, de fapt, greul de-abia incepe, preocupandu-l mai mult sanatatea, alimentatia potrivita, ingrijirea micutului, precum si educația acestuia.

Va invitam sa fiti alaturi de noi in cadrul workshopului Parinte de nota 10 organizat de bebelu.ro, in data de 19.mai 2014 ora 17.00 , la Transylvania Forum din cadrul Transylvania College din Cluj Napoca ca sa interactionati cu specialistii nostrii:

1.Otilia Mantelers
Instructor Parenting by Connection,Trainer de Playful Parenting
Tema abordata: Jocul in relatia copil – parinte
Apropiere, Incredere, Vindecare

2.Mihaela Feodorof
Managing Partner
Yourway Life&Career Counseling
Tema abordata:”Cine e copilul meu si cum sa-i dezvolt potentialul?”
Importanta cunoasterii personalitatii copilului si cum se modeleaza aceasta in primii ani de viata in familie.

3.Ruxandra Mercea –Director Executiv Transylvania College Cluj
Tema abordata:Intre viata de familie si o cariera exceptionala in domeniul educatiei.

4.Diana Artene – Medic Nutritionist
Tema abordata: Importanta alimentatiei sanatoase in cresterea si dezvoltarea copiilor

Partenerii media la acest eveniment sunt : Radio Itsy Bitsy, www.cluj today.ro, www.romanialibera.ro, www.casamea.ro, www.yourway.ro, editura Litera; www.litera.ro;
Parteneri: www.mansardacopiilor.ro; www.nosugar.ro;

 Participarea este gratuita, dar bebelu.ro isi rezerva dreptul de a selecta participantii. Daca vrei sa participi intra pe www.bebelu.ro/parenting sau la telefon:0723.230.401

Important!
Mamicile pot veni insotite de copilasii lor, iar pentru cei interesati pe parcursul evenimentului li se vor asigura babysitting de catre personalul avizat de la cresa si gradinita Happy Kids din cadrul Transylvania College Cluj Napoca.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare