Zeama de lamaie scoate petele de pe hainele bebelusului

Zeama de lamaie scoate petele de pe hainele bebelusului

0
lamaie (www.raceala.com)

lamaie (www.raceala.com)Atunci cand ai un bebelus este indicat sa manifesti o oarecare prudenta atunci cand folosesti detergentii chimici. Zeama de lamaie si otetul alb reprezinta doua trucuri ce pot fi folosite cu mare usurinta la scoaterea petelor de pe hainutele bebelusului.

Chiar daca multe dintre noi suntem tentate sa folosim inalbitoare chimice pentru a indeparta petele, in realitate zeama de lamaie reuseste foarte usor sa elimine petele de mancare de pe hainele bebelusului.

De aceea, incearca sa storci o lamaie si strecoara-i continutul. Ulterior poti turna zeama de lamaie direct peste pata de pe hainuta. Lasa sa actioneze circa 20 de minute, dupa care stoarce o alta lamaie si pune-i zeama intr-un litru de apa. Introdu acolo hainuta si mai las-o sa actioneze inca 15 minute, dupa care clateste-o cu apa din abundenta.

In cazul in care hainutele albe ale bebelusului nu mai sunt la fel de pure ca la inceput, poti stoarce 2-3 lamai intr-o cantitate mica de apa si lasa-le la inmuiat in lighean pentru circa 20 de minute. La sfarsit vei observa rezultatele.