Cafeaua te fereste de cancerul de endometru

Cafeaua te fereste de cancerul de endometru

femeie care bea cafea (www.publicdomainpictures.net)

femeie care bea cafea (www.publicdomainpictures.net)Oricine adora gustul cafelei inca de dimineata. Cu toate acestea, nu toti cunosc ca aceasta reuseste sa reduca riscul de cancer de endometru.

Cel mai recent studiu in domeniu publicat pe Cancer Epidemiology, Biomarkers & Prevention ne arata o parte din avantajele si proprietatile pe care le are are cafeaua consumata de dimineata.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Potrivit specialistilor, o ceasca de cafea consumata zilnic are un efect benefic asupra mucoasei uterine la orice femeie, reducand astfel riscul de cancer de endometru.  De asemenea, specialistii Universitatii din Harvard au incercat sa arate ca fiecare ceasca de cafea ajuta femeile in lupta impotriva obezitatii sau diabetului, intrucat in acest mod organismul produce mai multa insulina in organism, aparandu-l astfel impotriva acestei boli.

67.000 de femei au fost supuse unor examene medicale, fiind examinate indeaproape, tinandu-se cont de consumul de cafea zilnic al fiecareia. S-a ajuns la concluzia ca un consum de patru cescute de cafea zilnic reduce riscul de cancer de endometru cu aproape 30%. Statisticile arata ca o singura ceasca de cafea reuseste sa reduca pericolele imbolnavirii cu cancer cu pana la 7%.

Datorita numarului mare de antioxidanti, cafeaua prezinta proprietati neinchipuite. Cu toate acestea, in cazul in care va doriti sa profitati din plin de efectele sale este indicat sa nu o asociati niciodata cu fumatul unei tigari.
Fara comentarii

Lasa un comentariu