Concurs: 24 de povesti in asteptarea Craciunului – concurs incheiat

Concurs: 24 de povesti in asteptarea Craciunului – concurs incheiat

0

curtea_vecheDecembrie este o luna magica, in care cadourile si povestile nu trebuie sa lipseasca. Mai exact nu trebuie sa va lipseasca ”24 de povesti in asteptarea Craciunului”, povesti celebre istorisite de Anne Lanoë. Editura Curtea Veche si bebelu.ro va invita la concurs.

Punem in joc 2 premii:
Premiul I: „24 de povesti in asteptarea Craciunului”, „Nu ti-ai dori sa fii gladiator roman” si „Cavalerul gata de lupta”.
Premiul II: „Peter Pan”, „Nu ti-ai dori sa fii Cleopatra” si „Castelul – Cronicile asediului”

„24 de povesti in asteptarea Craciunului. Povesti celebre istorisite de Anne Lanoë” cuprinde 24 de povesti traditionale, celebre in lumea intreaga, de citit in fiecare seara, din 1 pana in 24 decembrie. Copiii vor descoperi in fiecare zi cate o poveste sau o legenda celebra in lumea intreaga, care-i va duce pe taramul viselor, asteptandu-l pe Mos Craciun.

E o carte magica in care sunt adunate marile basme din folclorul international, dar si celebrele povesti ale lui Hans Christian Andersen, Charles Dickens sau ale Fratilor Grimm, insotite de ilustratii vii si stralucitoare. Va veti intalni cu personaje de neuitat, cum ar fi batranul Scrooge, Spargatorul de Nuci, Fetita cu chibrituri, Cantaretul din Hamelin, Kastanka, cei trei Magi ori Sfantul Nicolae. Pret de achizitie: 39 lei. www.curteaveche.ro
Perioada de desfasurare a concursului 6-18 decembrie.

Daca vrei sa te inscrii la concurs trebuie doar sa completezi formularul de mai jos.
Cei 2 castigatori, extrasi prin tragere la sorti, vor fi anuntati pe 19 decembrie.

Premiul I a fost castigat de Oana Moja
Premiul II a fost castigat de Micu Florin

Concurs promovat pe Concursuri onlineConcursuri Online | Concursurile.comBestconcurs.ro

[customcontact form=49]