FOTO – 3 vedete insarcinate, 3 stiluri diferite

FOTO – 3 vedete insarcinate, 3 stiluri diferite

0

Ce au in comun Gwen Stefani, Halle Berry si Kate Winslet? Toate sunt insarcinate! Dar asta nu inseamna ca sunt mai putin atente la modul in care arata. V-am pregatit o galerie foto cu cele mai bune fotografii cu cele 3 vedete insarcinate. Putem afirma cu tarie ca stiulul nu le lipseste deloc chiar si cu burticile bine rotunjite.

1

Picture 1 of 10

Gwen Stefani: mama punk
Deja parintii a doi baieti Kingston, 6 ani si  Zuma, 5 ani, Gwen Stefani si sotul sau Gavin Rossdales se pregatesc pentru primirea cel de-al treilea copil. Cantareata de 43 de ani nu a renuntat la ghetele cu tinte, colanti si trenciurile XXL pentru clasicele rochii de gravide.

Kate Winslet: mama stralucitoare
Celebra Rose din filmul Titanic va da in curand nastere celui de-al treilea copil, primul din relatia ei cu Ned Rocknroll. Dar in ciuda burticii deja foarte rotunjite, actrita de 37 de ani nu intentioneaza sa puna deoparte cariera. De curand ea si-a facut aparitia intr-o sublima rochie cenusie, semnata Jenny Peckham, rochie cu care Kate Winslet a aparut pe covorul rosu pentru ultimul sau film, Labour Day.

Halle Berry: mama sexy
Bomba sexy din filmul James Bond, seria „Die Another Day” va da in curand nastere celui de-al doilea copil, rodul iubirii ei cu actorul francez Olivier Martinez. Un fratior mai mic pentru Nahla, 5 ani, fiica pe care o are cu Gabriel Aubry. Pe toata perioada sarcinii Halle Berry si-a pus in valoare formele frumoase de femeie gravida cu rochii scurte, bluze transparente si pantofi cu toc inalt.