28.800 euro, suma stransa de Asociatia MAME in cadrul evenimentului caritabil Balul...

28.800 euro, suma stransa de Asociatia MAME in cadrul evenimentului caritabil Balul Stelutelor – editia a V-a

0

Joi, 12 noiembrie 2015, a avut loc Balul Stelutelor, eveniment caritabil organizat anual de Asociatia MAME in beneficiul copiilor diagnosticati cu cancer si alte boli grave. Suma stransa este de 28.800 de euro si va fi folosita pentru a asigura, pe parcursul anului 2016, serviciile de suport si recuperare oferite in cadrul Centrului Stelutelor.

Fondurile au fost obtinute prin valorificarea obiectelor donate de artisti renumiti, in cadrul licitatiei, dar si din sponsorizari in bani, produse si servicii oferite de diverse firme si companii. Lucrarea “Outspoken” a fost licitata cu suma cea mai mare, 1500 euro, de catre compania Radacini Motors si reprezinta un mozaic multicolor din lemn realizat de artistul Liliana Stoica pentru vernisajul AVON Inspiration Challenge si donat Asociatiei MAME de compania AVON Romania.

Razvan si DaniGazdele serii au fost Razvan si Dani, carismaticii prezentatori TV, care au acceptat, pentru al doilea an consecutiv, sa fie moderatorii evenimentului. Acestia au antrenat atmosfera pentru cele 132 de persoane care au participat la bal. Balul Stelutelor s-a bucurat de prezenta artistilor Elena Gheorghe, Nicoleta Nuca, trupa Deep Central, Momo, Lucille si copiii Roman si Alexa de la Scoala de dans Pygmalion, care au acceptat pro-bono sa se alature evenimentului organizat de Asociatia MAME in beneficiul copiilor bolnavi.Maria Culescu

Asociatia MAME multumeste sponsorilor, partenerilor, invitatilor si voluntarilor, alaturi de care, in seara balului, a scris un nou capitol din povestea Centrului Stelutelor.

A fost o seara minunata in care invitatii nostri, prieteni dragi ai copiilor bolnavi de care avem grija, si-au daruit din timpul si resursele lor pentru a le fi alaturi. Fondurile obtinute ne vor ajuta sa le oferim, pe parcursul anului 2016, servicii de consiliere psihologica, nutritionala, juridica si recuperare medicala in cadrul Centrului Stelutelor”, a declarat Maria Culescu, presedinte fondator al Asociatiei MAME.