5 idei de cadouri ideale pentru proaspetele mămici

Prietena ta cea mai bună a devenit mămică de curând, ai o colegă care tocmai a născut sau sora ta a adus pe lume un nou membru al familiei? Indiferent în care dintre aceste situații te regăsești, sigur ești în căutarea unui cadou ideal pentru proaspăta mămică, atunci când mergi în vizită. Dacă la capitolul daruri pentru bebeluș lucrurile sunt simple, alegerea cadoului pentru mamă ar putea fi ceva mai dificilă. De ce are nevoie o femeie care trece prin una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale? De odihnă, știm, dar asta nu putem să-i oferim. Totuși, venim în ajutorul tău cu idei de cadouri ideale pentru proaspetele mămici, cu care mergi la sigur:

Un voucher la un salon de înfrumusețare sau masaj

 

Poate te gândești că proaspăta mămică va fi în permanență alături de bebeluș în primele luni de viață, ceea ce este adevărat. Însă, în mod sigur, își va dori ca, la un moment dat, să aibă câteva ore doar pentru ea. Și cum răsfățul pentru femei, fie ele și mame, vine întotdeauna dintr-o sesiune de înfrumusețare, de ce să nu o ajuți tu? Oferă-i un voucher la un salon, unde să meargă pentru vopsit și coafat, manichiură, masaj sau tratamente cosmetice. Asigură-te că voucherul are o valabilitate de cel puțin un an, pentru ca prietena, sora sau colega ta să își poate alege momentul ideal pentru a-l folosi.

Cosmetice și parfumuri

Tot din categoria cadourilor destinate femeilor fac parte și cosmeticele. O proaspătă mămică va avea nevoie de creme speciale pentru piele, împotriva petelor sau a vergeturilor, de uleiuri, de loțiuni pentru față sau de o pudră pe care s-o aplice rapid înainte de a ieși la plimbare cu bebelușul. Cosmeticele sunt cadouri ideale pentru proaspetele mămici, mai ales, dacă sunt special concepute pentru a fi utilizate după naștere. Pe lângă creme, îi poți dărui un nou parfum, pe care să-l utilizeze discret după duș sau atunci când iese la plimbare. Proaspetele mămici evită adesea să folosească parfumuri puternice, pentru că îl au mereu pe bebe în brațe. Pentru a te asigura că faci alegerea potrivită, optează pentru o aromă fresh, de vară, pe care o găsești în gama de parfumuri de dama infinite love.

Cărți

Deși, proaspetele mame nu prea au mult timp la dispoziție, ele vor avea nevoie și de relaxare, măcar atunci când bebe doarme sau mănâncă. Dacă știi că prietena sau sora ta este pasionată de citit, o carte va fi cadoul ideal. Poți opta pentru un bestseller sau pentru o carte de parenting, care i-ar fi utilă în noua postură.

O bijuterie

O pereche de cercei micuți, care să nu agațe, sau o brățară cu șnur sunt idei de cadouri pentru cea care tocmai a devenit mamă. În cazul în care aveți o relație specială, atunci fă-i o surpriză și transformă darul într-o amintire pentru toată viața. Personalizează bijuteria și gravează-i un mesaj de suflet.

Un set mama și bebe

Dacă e mămică de fetiță, ce zici de un set de hăinuțe pentru ea și pentru bebelușă, care să arate la fel? Mamele și fetele care se îmbracă identic sunt extrem de simpatice și fii sigură că va adora ideea. Ar putea folosi cadoul de la tine chiar și pentru o ședință foto.

Pentru o mămică de băiat, orientează-te către un set de brățări mami și bebe, care, împreună, să formeze un puzzle. Adică, bijuteria celui mic să formeze un tot cu cea a mamei.

 

 

Dacă mergi în vizită pentru prima dată la o proaspătă mămică, pe lângă cadou, nu uita să-i duci un buchet de flori în semn de admirație, dar, mai ales, să-i oferi tot sprijinul tău și toată afecțiunea ta.

 

 

Related Posts

Comentarii

Articole recente

Categorii Populare