Top 4 motive sa iti deschizi cont la Betano

În cadrul acestui articol vei regăsi nu mai puţin de 3 motive pentru care să îţi deschizi un cont online pe platforma celor de la Betano, una din cele mai mari şi mai cunoscute agenţii de pariuri de pe teritoriul ţării noastre. Iar, încă de la început trebuie să reţii faptul că Betano funcţionează legal la noi în ţară, în urmă licenţei de la ONJN, licenţă obţinută în data de 31.01.2017.

Cote destul de mari

Un prim motiv pentru care ar merita să îţ deschizi un cont online la casa de pariuri Betano ţine de cotele pe care le oferă. Pentru că tot mai mulţi pariori profesionişti preferă să li se ofere mai degrabă nişte cote interesante, destul de mari. Decât bonusuri ciudate cu cine ştie ce condiţii de rulare.

Cei de la Betano vin în întâmpinarea pariorilor cu o aşa numită ofertă “Marjă 0%”. Mai exact această ofertă presupune că la mai multe meciuri, din diferite sporturi îţi va fi oferit un payout de până la 100% pentru opţiunea de câştigător meci.

Mai mult ca sigur că în cadrul acestor evenimente incluse în ofertă nu vei reuşi să regăseşti altundeva cote mai mari. Și mai interesante. Însă, chiar şi în cadrul pariurilor obişnuite. ce nu sunt incluse în această ofertă cei de la Betano vin cu nişte cote interesante. Clasându-se pe locurile fruntaşe în ceea ce ţine cotele pe care aceştia le oferă. Per total, putem spune că Betano este o alegere mai mult decât bună din punct de vedere al cotelor oferite.

Se oferă şi o aplicaţie de mobil pentru terminalele Apple şi Android

Putem spune că aplicaţia pe care cei de la Betano o pune la dispoziţie clienţilor săi este una din cele mai bune şi mai corect optimizate aplicaţii pentru pariurile sportive. Cu ajutorul aplicaţiei, interfaţa va fi una mult mai prietenoasă. Iar o opţiune interesantă ce îţi este oferită ţine de plasarea pariurilor cu ajutorul comenzilor vocale. De altfel, pe lângă acestea, se oferă mai multe lucrurui interesante. Precum posibilitatea de a urmări un meci direct pe platformă. Posibilitatea de a adăuga în secţiunea “favorite” anumite tipuri de pariuri, şi aşa mai departe.

Multe promoţii şi bonusuri

Dacă eşti printre pariorii interesaţi de bonusuri şi promoţii. Ei bine, trebuie să ştii că cei de la Betano vin deseori în întâmpinarea clienţilor deja existenţi cu mai multe oferte interesante. Să presupunem că vei paria pe un eveniment sub formă de “Scor Corect”. În caz că evenimentul se va termina la egalitate. îţi va fi oferită înapoi suma de bani pariată. De asemenea există și bonus Betano la înregistrare pentru clienții noi, unui chiar atractiv.

Evident, există şi alte agenţii online ce oferă astfel de promoţii. Însă vorbim şi de regulamente şi cnodiţii ceva mai dificile

Bonus de bun venit de până la 100%

Un alt motiv pentru care să îţi deschizi un cont online la cei de la Betano ţine şi de bonusul de bun venit pe care aceştia îl oferă noilor săi clienţi. Vorbim aici de un bonus mai mult decât interesant. Un bonus în valoare de până la 100%, în limita a 500 de lei, pentru prima depunere.

Nu trebuie să îndeplineşti prea multe condiţii. Astfel că rulajul se va face destul de rapid.

Aşadar, mai sus ţi-am prezentat nu mai puţin de 4 motive pentru care ţi-ai putea deschide un cont la Betano. Una din cele mai cunoscute şi apreciate agenţii de pariuri online de la noi din ţară.

Related Posts

Comentarii

Articole recente

Categorii Populare