Afla cu ce trebuie sa iti imbraci bebelusul!

Afla cu ce trebuie sa iti imbraci bebelusul!

0
haine bebelus

haine-bebelus-2

Picture 1 of 2

Bebelusul nu are nevoie de tinute cochete ori mult prea sofisticate pentru a creste mare. 

Atunci cand trebuie sa alegi gama de hainute necesare pentru garderoba bebelusului va trebui sa incerci sa tii cont de o serie intreaga de lucruri. Nu trebuie sa renunti la frumos, dar nici la practic, rezumandu-te in mare masura la calitate.

Chiar daca bebelusul poate sa fie imbracat cu aproape orice tinuta, fiindu-i potrivite atat hainele scumpe, cat si cele cu un pret mai redus, in realitate la alegerea vestimentatiei acestuia parintii vor trebui sa tina cont in primul rand de materialul textil din care este confectionata hainuta respectiva. Fiind atat de plapand, bebelusul are pielea foarte sensibila si tocmai de aceea, in primul anisor de viata, micutul are nevoie de protectie. Imbracamintea bebelusului va trebui confectionata din materiale textile de calitate care sa ii permita pielii sa respire. Cu alte cuvinte, bebelusul are nevoie de haine din material organic, putandu-se adapta usor atat mersului pe jos, de-a busilea, cat si altor situatii la fel de neprevazute.

Cu toate ca visezi la rochita de printese ori la costumul cu frac, in realitate poti opta pentru o serie intreaga de variante mult mai usor de purtat de un copil atat de mic. Camasile, pantalonii, puloverele, rochiile – toate pot fi accesorizate si pot fi alese respectand tendintele modei.

In primul anisor al vietii hainele bebelusului nu trebuiesc sa contina coloranti ori vopsele chimice mult prea puternice. Acestea pot vatama pielea sensibila a bebelusului, producandu-i leziuni ori dermatite greu de vindecat.

Atunci cand bebelusul este mult prea mic are nevoie de caldura. Unde anume o poate gasi daca nu intr-o paturica calda si primitoare. Si de aceasta data parintii vor trebui sa acorde o atentie sporita alegerii sale. Materialele trebuiesc alese din  fibra naturala.

Hainutele bebelusului trebuiesc spalate cu multa grija. Pentru a preveni aparitia unor situatii neplacute este indicat ca mama sa foloseasca detergenti pentru pielea sensibila a bebelusului.