Ajuta-l pe Florin!

Ajuta-l pe Florin!

0
ingeras (www.coffeechat.ro)

ingeras (www.coffeechat.ro)Florin Ionut Stan, are 10 ani si are sarcom sinovial monofazic.

Florin trebuie sa plece la tratament, la centrul Acibadem din Istanbul. Pentru prima parte a tratamentului are nevoie de 10.000 Euro.

Banii nu sunt multi pentru acest tip de tratament, dar nici putini. Familia e caz social si nu ii are. Ne straduim sa ii adunan. Va rugam sa ne ajutati sa strangem bani pentru Florin.

Prima transa de tratament dureaza 2 saptamani, costa 7000 Euro (costul efectiv al tratamentului – daca nu apar probleme generate de scaderea drastica a imunitatii in timpul chimioterapiei) mai trebuie platiti inca 490 Euro pentru niste analize, aproximativ 800 Euro pentru cazare. Pe langa asta mai este nevoie de bani de drum, de bani pentru mancare.

In total, este nevoie de aproximativ 10.000 EURO.

Pentru a il ajuta pe Florin, am pus la dispozitie doua conturi (RON si EURO) ale Asociatiei Inima Copiilor. Sunt conturi separate de cele curente si vor fi folosite exclusiv pentru ajutorarea unor cazuri individuale. Este vorba de copii care nu pot fi tratati in Romania si carora nu li se elibereaza formularul E112 (care permite decontarea tratamentului in Uniunea Europeana). Unul dintre acesti copii este Florin Ionut Stan, are 10 ani, este bolnav si are nevoie de ajutor.

Beneficiar:    Asociatia Inima Copiilor

CIF:                 18365182

RON:               RO96BUCU046333852511RO98

EURO:             RO53BUCU046333852511EU98

Alpha Bank – Sucursala Dorobanti

Florin a fost operat si i s-a excizat o tumora intercostala care a afectat si plamanii. Diagnosticul pus initial aici, in Romania a fost Sarcom Ewing (tumora Askin) si a facut tratament cu chimioterapie la Spitalul de copii Marie Curie din Bucuresti.

Am trimis spre analiza comparata fragmentele tumorale la spitalul Acibadem din Istanbul, unde s-au facut analize amanuntite. Diagnosticul pus in Romania a fost infirmat de cel de la Istanbul. Noul diagnostic este “Monophasic synoval sarcoma”.

In consecinta, tratamentul facut pana acum nu l-a ajutat, fiind gandit pentru un diagnostic gresit. In plus, Florin este foarte slabit din cauza chimioterapiei.

Medicii de la Istanbul au prescris o alta schema de tratament si, cea mai buna optiune este sa fie trimis la Istanbul, macar pentru prima etapa a tratamentului (care este foarte importanta pentru evaluare, stabilirea dozajului, urmarirea evolutia). Ulterior, in functie de indicatiile medicilor de acolo, vedem ce e de facut.