O fetita…cu fundita

O fetita…cu fundita

0
maria camelia

maria cameliaCu siguranta atunci cand am fost anuntate de catre medic ca urmeaza sa aducem pe lume o fetita, ne-am inchipuit cum o sa arate imbracata in rochita.

Magazinele de profil sunt pline de numeroase oferte de costumase, dar si de rochite roz, rosii, in buline, in asa fel incat sa iti atraga privirea.

Cu toate acestea, in primele luni de viata, mamicile incearca sa isi poarte fetitele in costumase cat mai lejere, de regula in body si pantaloni in functie de sezon. Insa, odata ce acestea cresc mai mari, micile domnisoare sunt asortate aproape perfect cu culorile pastelate, fiind imbracate in rochite care mai de care mai cochete.

Chiar si asa, atunci cand te gandesti sa iti imbraci fetita cu o anumita tinuta va trebui sa incerci sa tii cont de cat de confortabila este aceasta. Cea mica va trebui sa se simta destul de bine in rochita, iar materialele alese trebuie sa fie destul de naturale in asa fel incat pielea acesteia sa poata respira in voie. Rochitele care se imbraca destul de greu, devin uneori destul de obositoare pentru bebelusele de numai cateva luni.

Chiar daca ofertele din magazine iti pun la dispozitie costumase din mai multe piese, este indicat sa le alegi pe cele care iti sunt de folos. Este de preferat sa cauti combinatii din maxim doua piese, usor de asortat.

In cele din urma, nu te plafona doar la o singura culoare. Poti alege rochite rosii, galbene, bleu, roz, verzui pal….gama coloristica fiind una destul de variata.