Alegerea saltelei ideale pentru bebelus

Alegerea saltelei ideale pentru bebelus

saltea bebelus (http://codenamemax.com)

saltea bebelus (http://codenamemax.com)Potrivit studiilor realizate de specialisti somnul bebelusului in patul parintilor reprezinta o mare eroare de crestere. Potrivit acestora inca din primele momente de viata, acesta va trebui sa aiba propriul lui „culcus”. Initial, patutul bebelusului va fi amplasat in camera parintilor, iar ulterior acestuia i se va crea propriul sau dormitor, atunci cand necesitatile sale alimentare nu mai constituie o piedica pe parcursul noptii.

Patutul perfect va trebui sa aiba dimensiuni destul de incapatoare, acesta putandu-se misca ori roti in voie in el, fara a se lovi de marginile acestuia.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Odata ce v-ati gandit sa ii achizitionati un patut bebelusului nu trebuie sa uitati un aspect deosebit de important: salteaua. Asadar, incercati sa va axati asupra continutului acestuia, a materialului din care este facuta si nu asupa fomei, fiind o calitate de neglijat.

Salteaua potrivita ii va asigura copilului o sanatate perfecta, un somn linistit si relaxant. Potrivit unor studii facute de specialisti, salteaua perfecta este confectionata din fibre naturale intrucat are urmatoarele avantaje:

  • Material care respira asemenea bumbacului – copiii au probleme cu sistemul reglator al temperaturii, asa ca, o astfel de saltea, le va crea confortul necesar;
  • Bebelusul nu se incalzeste in somn – un lucru deosebit de important pentru sanatatea si dezvoltarea celui mic;
  • Este o saltea antialergica – se cunoaste probabil ca tot mai multi copii sufera de alergii la praf. O saltea din fibre naturale nu va permite astfel de alergii.

Spre deosebire de o astfel de saltea, cea obisnuita din spuma va crea iritatii la nivelul pielii bebelusului, dar si mentinerea unei temperaturii calduroase pe timpul verii, fiind un adevarat risc la adresa sanatatii bebelusului.
Fara comentarii

Lasa un comentariu