Alice Amos, fetita geniu

Alice Amos, fetita geniu

0
alice amos

alice-amos-2

Picture 1 of 2

Alice Amos, supranumita si fetita geniu, se numara printre cei mai inteligenti oameni ai planetei, avand un coeficient de inteligenta de 162, mai mare chiar si decat cel al celebrului Albert Einstein.

Fetita Alice Amos a fost descoperita de curand, trecand testele de inteligenta ale Mensa, fiind admisa in randurile copiilor supradotati ai lumii.

Potrivit statisticilor, Alice Amos a reusit sa depaseasca toate barierele, avand un IQ care o face sa se regaseasca in randul geniilor lumii, o categorie atat de restransa incat nu depaseste 0,03% din totalul populatiei planetei.

Fetita geniu locuieste in Guildford (Surrey) si provine dintr-o familie de emigranti de origine rusa. Desi parintii nu sunt vorbitori de limba engleza, fetita a asimilat cu mare usurinta aceasta limba, insusind-o ca pe limba natala.

“A reusit sa invete numerele si matematica cu atata rapiditate incat, atunci cand abia a implinit doi ani si noua luni a terminat o serie de carti destinate copiilor de patru-cinci ani”, a mentionat tatal sau intr-un interviu acordat pentru cotidianul The Sun.

Coeficientul sau de inteligenta il depaseste pe cel al lui Stephen Hawking, Abraham Lincoln, Napoleón Bonaparte sau Sigmund Freud. Cu toate acestea, fetita este inca in procesul de crestere si formare, asa ca, totul va depinde de modul in care reuseste sa gestioneze aceste resurse.