KRISTIN DAVIS, interviu pentru The Times. La cei peste 40 de ani ai săi nu renunță la cariera din ” Sex and the City”

Ea a revenit pe ecranele noastre ca Charlotte primitoare și adevărată în noul Sex and the City, dar în viața reală actrița, în vârstă de 56 de ani, vorbește despre îmbătrânirea la Hollywood, regizori șovini – și de ce este „groaznică” la sexul ocazional.

Serialul „Totul despre sex” va avea o continuare

 

Kristin Davis ajunge la premiera “And Just Like That” la Museum of Modern Art on December 08, 2021 in New York City. (Photo by James Devaney/GC Images)

 

Actrița povestește cu entuziasm cum a sunat-o Sarah Jessica Parker pentru a-i spune despre rebutul de zece episoade și cât de mult a sperat la acel telefon.

„Am simțit că nu am terminat. Am avut acel sentiment, dar am mereu acel sentiment, așa că la un moment dat mă gândesc că poate doar eu nu am terminat”, spune ea râzând pentru The Times.

Ce ai de facut inainte de sarcina

Întorcându-se pe străzile Manhattanului îmbrăcați în ținute de designer, în AJLT (And Just Like That) o regăsim pe prințesa Charlotte (Davis) din Park Avenue, Carrie (Parker) cronicistă sexuală devenită podcasteră și avocata inteligentă Miranda (Cynthia Nixon) navigând în viața de cincizeci de ani.

Dar există un decalaj flagrant: Kim Cattrall, care a interpretat-o ​​pe Samantha, suprema PR din punct de vedere sexual, vorace, nu apare, după ce nu s-a înțeles cu Parker.

 

„Cum au fost emoțiile când am revenit pe platourile de filmare? Prima noastră citire a primelor trei [episoade] a fost foarte palpitantă și foarte emoționantă. O să încerc să nu plâng”, spune Davis, plângând brusc. „A fi împreună a fost bine și Willie [Garson] a fost acolo și nu știam încă [căci era bolnav]. Deci la asta mă gândesc. Este încă atât de greu.”

Garson, care l-a interpretat pe agentul de talente Stanford Blatch, a murit de cancer în septembrie, la vârsta de 57 de ani. Davis și Garson erau apropiați, legându-i faptul că sunt părinți singuri cu copiii adoptați, dar plânsul ei este mai mult decât el. „A fost doar foarte intens. Avem o astfel de istorie împreună cu toții. A fost oarecum miraculos să fim toți împreună”, spune ea ștergându-și ochii.

 

Lațurile și săgețile crescânde ale vieții fac parte din noul spectacol. „Crezi că ai un plan, crezi că lucrurile ar putea fi terminate sau făcute sau rezolvate, dar, știi, viața are alte idei.”

 

Seria originală care rupe tabuul și eliberează sexual, bazată pe coloanele din ziare ale lui Candace Bushnell, a fost difuzată din 1998 până în 2004. „A fost un scandal când a apărut emisiunea noastră: „Femeile chiar nu vorbesc așa, femeile nu ar trebui să vorbească așa. vorbește așa’”, spune cu mândrie Davis, 56 de ani.

 

Au urmat două filme de mega-dolari, în 2008 și 2010.

Relația lui Carrie și Big a explodat (din nou)? Sunt adevărate zvonurile că Miranda este acum cu o femeie? S-a ținut Charlotte fericită până la urmă? Deloc surprinzător, Davis nu va divulga. Atunci a fost ciudat să fii pe platourile de filmare fără Cattrall? „Nu chiar, nu”, spune ea râzând nervoasă. „Nu am mai fost împreună de mult timp.” Întrebtă dacă mai sunt în legătură, Davis răspunde rapid „Orice spun eu va fi interpretat greșit.”

După ce a apărut trailerul seriei și imaginile de la paparazzi cu distribuția, trolii de pe rețelele de socializare și comentatorii cruzi au avut o zi pe teren discutând despre aparițiile vedetelor acum cincizeci și ceva de ani. „Toată lumea vrea să comenteze, pro sau nu sau orice altceva, despre părul și fețele noastre și despre asta și asta. Nivelul de intensitate a fost un șoc”, spune Davis, descriind cum, în timpul perioadelor lor de filmare de 12 ore, paparazzii își petreceau zile întregi „încercând să facă poze proaste”.

 

Ea este sinceră cu privire la modul în care o afectează critica — „Mă simt furioasă și nu vreau să mă simt furioasă tot timpul, așa că nu mă uit la asta, știu doar că este acolo” — și își amintește concentrarea asupra greutății ei în trecutul.

„Scriau articole în fiecare săptămână despre felul în care eram „în formă de pară”, ceea ce nu simțeam că era un compliment la acea vreme”, spune ea, tremurând. „M-ar stresa destul de mult pentru că nu aș putea evita asta. Simt că așa este și acum. Dar, de asemenea, simt – voi fi directă – am impresia asta: „La naiba cu tine. La naiba cu voi oamenilor, veniți aici și faceți-o mai bine (fotografia).’ Știți ce vreau să spun? De exemplu, ce înseamnă asta?”

 

 

 „Aceasta este problemă cu rețelele sociale, corect, este că nu știi ce fac acei oameni. Nu știi nimic despre ei. Ei doar aruncă bombe în tine. Mă face să mă simt nervoasă.” Vreau să mă teleportez la Hollywood Hills, unde Davis este acasă de Ziua Recunoștinței, și să o îmbrățișez puternic (și apoi să mă scufund în piscina pe care o pot spiona prin ferestrele terței).”

 

Deschisă și plină de farmec sudic – a crescut copil unic în Carolina de Sud cu mama ei, Dorothy, un analist de date universitar, și tatăl ei, Keith, un profesor de psihologie – Davis este imediat simpatică. O femeie cu care ai scufunda cu bucurie cosmosul, o descriu jurnaliștii de la The Times. Deși Davis nu a mai băut din vremea studenției. „Nu știam cu adevărat cum să mă opresc sau când să mă opresc într-o noapte.”

Cu mai multe piste non-albe, inclusiv un personaj non-binar, AJLT este mult mai divers decât seria originală, care a fost criticată pentru că este prea albă și prea dreaptă. „Nu am avut diversitate rasială în acea cameră a scriitorilor”, spune actrița. „Așa că asta face parte din esență: nu poți scrie povești pe care nu le cunoști și nu ar trebui să scrii cu adevărat povești pe care nu le cunoști.”

 

După al doilea film, luat în derâdere de critici, plus un potențial al treilea film care a lovit derapajele, unii s-au întrebat dacă este nevoie de un spin-off . „Totul este refăcut, repornit, cu o continuare, cum vrei să-i spui, așa că înțeleg că oamenii vor să pună acea întrebare și înțeleg că există un cinism în privința asta”, spune ea înainte de a argumenta că povestea despre femei de cincizeci de ani este crucială într-o industrie a divertismentului cu un „decalaj total” în acea zonă.

 

„În calitate de mamă singură, viața nu s-a terminat deloc și este atât de ridicol încât nu avem mai multă reprezentare”, spune ea. „Simt că oamenii au această idee că ai terminat, viziunea asupra lumii s-a terminat, prietenii tăi au terminat și relațiile tale s-au terminat. Nu, nu, nuuuu.”

 

În copilărie, mi-am pisălogit tatăl singur să-și găsească o iubită. Fiica lui Davis, Gemma, s-a comportat la fel? “Sunt momente când face asta, cred că este firesc. Aveam câțiva prieteni care mă avertizează, slavă Domnului, că vine, așa că eram pregătită”, spune ea zâmbind. „Le spun copiilor mei că ar trebui să găsesc pe cineva care să fie suficient de bun pentru a fi în viața lor. Și asta este adevărat. Nu voi lăsa pe cineva să fie în preajma lor, să-i influențeze sau să fie vreo figură paternă decât dacă este una uimitoare. Ștacheta este ridicată.”

 

Davis este un tip de pahar pe jumătate plin, dar admite că cea mai grea parte a unui singur părinte este să nu ai pe nimeni altcineva la fel de investit pentru a discuta despre marile decizii. „Facerea de alegeri – uneori spun, „Ahhh, oooo”,” spune ea, izbucnind în sunete de operă.

Întrebată dacă copiii ei sunt conștienți de mega serialul SATC (Sex and the City). „Odată eram într-un avion și oamenii din fața noastră vizionau filmul. Gemma mi-a spus: „Mami, fata aia seamănă cu tine”. Eu am replicat rapid, „Iubito, eu sunt”. „Atunci m-am gândit: „O, Doamne, ce voi face [pe ecran]?”” Din fericire, Gemma nu a fost atentă.

 

În ultimii ani, cariera lui Davis a implicat în mare parte filme TV medii, cum ar fi Deadly Ilussions (foto sus); I se trimit scenarii bune? „Nu”, spune ea hotărâtă. “Eu nu. Cred că odată ce ai împlinit 40 de ani, tu și toți ceilalți – toți până la Betty White [actrița și comediantul cel mai bine cunoscut pentru Fetele de Aur] și spun Betty White pentru că va împlini 100 de ani anul viitor – sunteți în același grup.”

Kristin Davis la premiera Netflix “AJ and the Queen” Season 1 la Egyptian Theatre pe 9 ianuarie 2020, Hollywood, California. (Photo by Chelsea Guglielmino/Getty Images)

Orice scenariu care implică personajul ei intrând într-o cameră plină de bărbați și oferindu-se să le aducă mâncare îl aruncă la gunoi. „Mi se pare cel mai plictisitor și ofensator.” Ea își amintește că un regizor a refuzat cererea ei de a fi scoasă o astfel de scenă de film. „Am început să mă împotrivesc. Am fost groaznică”.

 

„Mi-am pus o bucată de bandă pe gură și am intrat la repetiție și am stat acolo.”

 

And Just Like That este noul capitol al serialului HBO Sex and the City.

Redactia Bebelu
Redactia Bebelu
Bebelu.ro s-a născut din plăcerea autorilor ei de a scrie, din plăcerea graficienilor ei de a desena şi de a realiza cel mai complex proiect în segmentul de creştere şi îngrijire a copilului. O plaformă online pentru părinţi şi copii şi pentru cei care ar dori să redevină copii, o publicație online care îşi propune să-și încânte vizitatorii, să-i fascineze, să-i surprindă şi să-i reţină în mrejele paginilor ei.​ Publicația Bebelu a apărut în anul 2014, pentru a oferi unor oameni capabili dintr-o ţară frumoasă posibilitatea de a-şi demonstra talentele, a-şi oferi serviciile, echipa colaborând în acelaşi timp cu 16 specialişti în domeniile de maxim interes, astfel că aici veţi identifica o serie întreagă de recomandări şi informaţii foarte bine structurate, aşa încât să obtineţi ceea ce vă doriţi – o informaţie corectă, clară şi sigură. În cele 84 de secțuni vă stârnim, lună de lună, curiozitatea, fie că sunteţi animaţi de dorinţa de a avea un copil, fie deja aţi împărtăşit bucuria primelor clipe, obişnuindu-vă cu interviuri, articole şi recomandări avizate. Cititorii Bebelu.ro vor afla sfaturi, practici eficiente, vor deveni parte a unor experienţe de viaţă trăite de mămici, vor fi puşi la curent cu cele mai noi măsuri legislative care să le asigure siguranţa şi stabilitatea familiei. Cititorii se vor bucura să afle despre povestea frumoasă de viață a unei mămici celebre – Elena Băsescu, într-un interviu acordat în exclusivitate revistei Bebelu,vor fi puşi în temă cu ultimele tendinţe în materie de frumuseţe, diete şi modă parcurgând atent şi rubricile permanente începând cu: Rubrici: PĂRINŢI CELEBRI – Cele mai cunoscute personalităţi mondene vor fi alături de tine pentru a te îndruma, oferindu-ţi un sfat din experienţa lor de părinte. SARCINA ŞI NAŞTEREA – este un capitol destinat celor 9 luni de viaţă intrauterină. Vor fi prezentate informaţii referitoare la simptomatologia primelor zile de sarcină, evoluţia fătului pe parcursul celor nouă luni, analize necesare, alimentaţie, sănătate, pregătire pentru naştere. Tot aici puteti găsi informaţii preţioase dedicate naşterii şi recuperării postpartum. BEBELUŞUL ÎN PRIMUL ANIŞOR – este un capitol destinat îngrijirii sugarului. Alăptarea, scorul Apgar, îngrijirea bontului ombilical, prima băiţă, diversificarea sunt doar câteva dintre cele mai captivante subcategorii. COPILUL 1-6 ANI – este un capitol dedicat creşterii şi îngrijirii copilului din primul an şi până la vârsta şcolară. Mămicile vor reuşi să afle cum anume să se descurce cu propriul copil, cum să îl îngrijească în aşa fel încât să crească perfect sănătos. EDUCAŢIE – este un capitol captivant în care poţi afla cum să îţi educi copilul în aşa fel încât să poţi obţine performanţe şcolare sigure. FAMILIA – este un capitol destinat vieţii de familie ce conţine o serie întreagă de sfaturi eficiente. COPII TALENTAŢI – este un capitol fascinant dedicat copiilor valoroși ai țării. ÎNVAŢĂ SĂ PREVII! –sunt prezentate soluţii de prevenire a anumitor probleme de sănătate ce pot afecta atât viaţa copiilor, cât şi pe cea a părinţilor.

Related Posts

Comentarii

Articole recente

Categorii Populare