Alimentele „bomba” caloric

Alimentele „bomba” caloric

0
dieta (http://2.bp.blogspot.com)

dieta (http://2.bp.blogspot.com)Chiar daca iti doresti sa slabesti imediat dupa nastere este indicat sa fii destul de prudenta si sa eviti alimentele care desi sanatoase sunt considerate adevarate bombe calorice.

Iata trei alimente bogate in calorii pe care ar trebui sa le eviti in orice dieta:

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

–       Uleiul de masline – desi este considerat a fi unul dintre alimentele care iti pot reda sanatatea in mare parte a timpului, in realitate numarul de calorii pe care il contine este unul destul de ridicat, asa ca nu va trebui sa faci abuz.

–       Tonul – tonul are mai mult de 140 de calorii pe suta de grame, asa ca daca iti doresti sa slabesti este bine sa incerci sa il eviti din dieta ta.

–       Cerealele integrale – sunt niste alimente perfect sanatoase, insa atunci cand incepem sa le calculam numarul de calorii ne dam seama de unde provine sursa din care noi ajungem sa ne ingrasam atat de mult. Asa ca, inceaca sa le inlocuiesti cu ceva mai putin bogat caloric pentru ca numarul de kilograme acumulate in sarcina sa poata sa scada si sa ajungi la greutatea pe care ti-o doresti.
Fara comentarii

Lasa un comentariu