Catei potriviti pentru copii

Catei potriviti pentru copii

0
catel (www.adoptiicaini.ro)

catel (www.adoptiicaini.ro)Inainte sa alegi catelul potrivit pentru copilul tau, informeaza-te in legatura cu personalitatea lui. Aceasta difera de la rasa la rasa.

Si nu uita! Uneori, un pui de maidanez este o optiune ieftina si buna, pentru ca, de obicei, acesti catei sunt mai docili.

Golden Retriever

Diferenta dintre el si labrador este ca Goldenul este mai mic. Acest catel este inteligent, increzator si loial. Nu este nici agresiv, nici timid, este rabdator si foarte activ.

Labrador Retriever

Labradorul este una din cele mai laudate rase – si pe bune dreptate. Este protector, jucaus, afectuos, rabdator, de baza si dragalas. Este ideal pentru familii.

Pudel

Pudelului i s-a facut o reclama proasta prin toate pitipoancele care i-au tuns si i-au vopsit blana in stiluri caraghioase. Este un catel inteligent si bland. Are nevoie de ingrijiri speciale din cauza blanii. Este un caine mandru, elegant, prietenos, bun si rabdator.

Setter Irlandez

Acest Setter poate fi recunoscut usor dupa blana rosiatica. Este energic, iubeste oamenii si stie sa se joace cu copiii. Setterul are nevoie de foarte multa activitate fizica. Este destept si usor de dresat. Ii plac spatiile deschise, asa ca este bine sa ai curte.

Vizsla

Poate nu ai auzit de aceasta rasa, dar bucura-te ca ti-am spus noi de ea. Cateii Vizsla sunt foarte buni pentru copii pentru ca sunt blanzi, educati, loiali, afectuosi si linistiti. Un caine Vizsla este ascultator, are incredere in tine, este inteligent si invata foarte repede. Vizsla nu are un miros canin atat de puternic.

Newfoundland

Supranumit “babysitter-ul naturii”, acest caine iubeste copiii si este foarte protector. Delicat, bun si rabdator, el poate fi comparat cu o dadaca. Cainele saliveaza cam mult si naparleste des, dar are un suflet extraordinar. Nu este un catel pe care sa-l tii in curte, pentru ca prefera sa stea in casa. Bonus: Newfoundland-ul inoata foarte bine.

Sursa: http://www.modista.ro/casa-mea/cele-mai-bune-rase-de-caini-pentru-copii