Andreea de la Amadeus si-a botezat fiul…cu peripetii

Andreea de la Amadeus si-a botezat fiul…cu peripetii

0
andreea de la amadeus (www.storage0.dms.pinteractiv.ro)

andreea de la amadeus (www.storage0.dms.pinteractiv.ro)Igor Alexandru, asa se numeste fiul Andreei Runceanu, solista trupei Amadeus. Acesta a fost botezat la inceputul acestei luni la biserica Teiul Doamnei din cartierul Doamna Ghika.

Cu toate ca baietelul a fost destul de cuminte pe tot parcursul slujbei si nu a plans nici macar atunci cand acesta a fost crestinat si introdus in apa sfintita, Andreea recunoaste ca i-a fost putin teama.

Emotiile par sa nu ii fi ocolit mai deloc pe cei doi soti intrucat au gandit petrecerea de botez in aer liber, chiar in curtea nasilor lui Igir. Insa, vremea pare sa le fi dat batai de cap intrucat afara ploaia parea sa nu se mai termine si era destul de rece. Asa ca, in numai cateva ore, Andreea de la Amadeus impreuna cu sotul ei au trebuit sa regandeasca o noua strategie, putin mai calduroasa…

Dupa zeci de telefoane, cei doi au reusit sa gaseasca o locatie disponibila. Asa ca, nu le-a mai ramas decat sa isi sune zecile de invitati dornici sa sarbatoreasca un asemenea moment impreuna si sa ii anunte noua locatie.

La botez au fost prezente colegele de trupa ale Andreei, Angi si Catalin Geambasu, Alexandru Ciucu. Dintre invitati a lipsit Patricia de la Amadeus si iubitul sau, Vlad Mirita care erau plecati in vacanta in Norvegia.