Andrei Ştefănescu, mesaj video de pe patul de spital: “Sunt pozitiv cu COVID-19”

Andrei Ștefănescu a fost depistat pozitiv cu coronavirus şi a fost internat la Institutul “Matei Balş”. Vedeta a transmis un mesaj video chiar de pe patul de spital.

Andrei Ștefănescu a fost confirmat cu noul coronavirus, după ce a interacționat cu Marcel Pavel în timpul filmărilor ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

Prezentatorul Andrei Ștefănescu, internat joi dimineață, la ”Matei Balș”, a transmis pe contul său de socializare:

“Bună seara, dragii mei. Suntem la spital, dar suntem bine, suntem în stare bună. Și vreau să le transmit celor care mi-au trimis mii de mesaje că sunt bine și că abia aștept să ies. Am fost testat în urma interacțiunii cu Marcel. Mi s-a adus la cunoștință că sunt pozitiv COVID-19. Sunt asimptomatic. Stau cuminte și aștept cu nerăbdare să mă întorc la emisiune. Nu am nicio problemă medicală. Nu m-am gândit niciodată că mă îmbolnăvesc, dar există un risc”,

Cosmin Seleși, prezentatorul emisiunii ”Te cunosc de undeva”, a precizat joi seara, la Antena 3, că a făcut luni testul COVID-19 și i-a ieșit negativ.

Andreea Bălan, membră din juriul emisiunii, a explicat că ea nu a fost la filmări în ultimele 10 zile, motiv pentru care nu a fost nevoită să fie testată.

Mai mulţi artiști, concurenţi şi juraţi ai emisiunii “Te cunosc de undeva”, dar şi membri din echipa redacţională şi tehnică au fost confirmaţi pozitiv cu coronavirus după ce au intrat în contact cu Marcel Pavel. Printre aceștia se află și Ozana Barabancea, Adriana Trandafir şi Cristi Iacob.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare