Angajații români refuză reintroducerea stării de urgență

Angajații români refuză reintroducerea stării de urgență

0

55% dintre angajații români sunt foarte îngrijorați de creșterea numărului de îmbolnăviri cauzate de coronavirus, dar nu consideră că ar trebui reintrodusă starea de urgență.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Cei mai mulți dintre respondenți (47%) sunt de părere că o nouă stare de urgență ar distruge economia, iar alți 10% spun că situația nu este încă atât de gravă. 36% dintre angajații români consideră, însă, că e nevoie de măsuri mai drastice pentru a limita răspândirea virusului, potrivit unui sondaj BestJobs.

Măsuri de protecție:

  1. Angajați

Majoritatea angajaților spun că iau măsuri proprii de precauție atunci când ies din casă sau merg în spații închise: poartă mască (84%), se spală des pe mâini (73%), evită locurile aglomerate (70%), își dezinfectează mâinile ori de câte ori intră în contact cu obiecte sau suprafețe din afara casei (63%) și evită să atingă nasul, gura și ochii cu mâinile nedezinfectate (58%).

2. Angajatori

Și companiile continuă să impună reguli pentru a preveni răspândirea virusului și iau măsuri pentru protecția angajaților. 55% dintre respondenți spun că angajatorul le oferă măști și dezinfectanți și impune utilizarea lor și 39% menționează dezinfectarea mult mai frecventă a spațiului de birouri. În același timp, doar 37% spun că le este verificată temperatura corporală la intrarea în sediul companiei, iar 28% subliniază că angajatorul permite accesul unui număr limitat de angajați la birou, pentru a respecta regulile privind distanțarea.
Fara comentarii

Lasa un comentariu