Atentie! Cad preturile la jucariile pentru copii de Black Friday

Atentie! Cad preturile la jucariile pentru copii de Black Friday

0
jucarii

jucarii-2

Picture 1 of 2

De Black Friday, magazinele pentru copii s-au gandit sa le faca o mare bucurie celor mici si sa ofere discount-uri substantiale la toate jucariile.

Fiecare copil este incantat de o jucarie noua, primind-o cu multa bucurie. Masinute, papusi pentru fetite, jocuri educative, puzzle-uri, lego, cuburile – toate fac parte din lumea copilariei. Fiecare prichindel doreste ca toate sa ii apartina, odata ajunsi la rafturile cu jucarii par fascinati de tot ceea ce ii inconjoara, lasand loc liber imaginatiei si spiritului creativ.

Black Friday sau ziua in care reducerile apar pe minut, magazinele pentru copii par sa concureze cu astfel de bucurii.

„Dorim sa ii bucuram pe cei mici si tocmai de aceea oferim discount-uri substantiale la toate produsele din magazin. Cei ce ne vor vizita in aceste zile nu vor putea sa ne refuze ofertele, bucurandu-si in acest mod copiii si bebelusii cu jucaria mult dorita”, spune Nichiduta.ro.

Asadar, in data de 29 noiembrie 2013, ultima vineri din luna, zeci de magazine online au anuntat caderi de pret. In aceasta zi, in Statele Unite ale Americii se deschide sezonul cumparaturilor de Craciun. Tocmai de aceea,  de Black Friday cad preturile cu pana la 80% la jucariile si cartile pentru copii, si nu numai, fiind vizate mai multe segmente de piata.

Vezi ce te asteapta in perioada de Black Friday 2013 cu o pagina dedicata cu reduceri la produsele pentru bebelusi, copii si parinti. Intra aici sa vezi pagina!