“Invata sa fii o mamica responsabila inca din timpul sarcinii!” – ...

“Invata sa fii o mamica responsabila inca din timpul sarcinii!” – workshop bebelu.ro

0

Un public numeros, dornic de informatie, a fost alaturi de noi in cadrul workshop-ului “Invata sa fii o mamica responsabila inca din timpul sarcinii”!”, organizat in data de 13 noiembrie 2013, ora 18.00, la Jubile the Ballroom Decebal.

img_0579

Picture 1 of 314

Mai bine de 100 de mamici si viitoare mamici, unele insotite de proprii bebelusi, au venit sa cunoasca mai multe despre responsabilitatea din timpul sarcinii.

Sarcina este o perioada ce aduce o serie de necunoscute, mai ales in viata unei femei aflate la prima experienta de acest gen, fapt care genereaza o serie intreaga de probleme. Tocmai de aceea, mai multi specialisti ai domeniului au fost alaturi de ele si au incercat sa le raspunda punctual la toate nelamuririle, in asa fel incat sa poata pleca acasa mai sigure si pline de entuziasm.

Dr. Alina Plesoianu, reprezentant Med-As le-a vorbit mamicilor prezente despre ritmul consultatiilor in sarcina, dar si despre investigatiile ce trebuiesc a fi realizate in aceasta perioada.

Ce poate fi mai placut decat sa investesti in sanatatea copilului tau? Ei bine, dna. Elena Antofie, reprezentant al companiei Seracell Baby Stem le-a spus tuturor celor prezente de ce este important sa recoltam celule stem inca de la nastere si cat este de pretios sangele din cordonul ombilical al bebelusului, sugerandu-le sa il pastreze, totul pentru viitorul si sanatatea bebelusilor lor.

Despre siguranta emotionala a fatului le-a vorbit mamicilor si gravidutelor dna. Andreea Popescu, reprezentant Hopa-Sus.ro.

Comunicarea cu bebelusul din burtica, dar si detalii despre atasamentul prenatal au fost subiecte care au starnit mult interes din partea tuturor celor din sala, fiind prezentate de un “parinte ghemotoc”, Ioana Agachi, psihoterapeut, trainer ateliere parenting EU, reprezentant euparinteghemotoc.blogspot.com.

Chic Mama a demonstrat ca gravidutele pot imbraca tinute vesele si colorate, vechiul sarafan ori salopeta cu care am fost obisnuiti putand a fi inlocuite cu o vestimentatie adaptata perioadei de sarcina. O mica prezentare de moda, realizata cu trei gravidute prezente in sala, a starnit sute de aplauze din partea celor prezenti.

Mickey si Minnie au reusit sa capteze atentia copiilor mici si mari, animatia si jocurile lor fiind organizate de Bluparty, organizatori de superpetreceri pentru copii.

Multumim partenerilor care au fost alaturi de bebelu.ro in aceasta actiune:

 • Med-As
 • Hopa-Sus
 • Seracell Baby Stem
 • Chic Mama
 • Nosugar.ro
 • euparinteghemotoc.blogspot.com
 • Hotel Belvedere din Predeal
 • Beautyferia
 • Bluparty
 • copiigeniali.ro
 • jucarii-hainute.ro.

Multumim gazdei evenimentului – Jubile the Ballroom Decebal!

Portofoliul Medien Holding include cotidianul Romania libera, site-ul www.romanialibera.ro, saptamanalul de satira Academia Catavencu, www.academiacatavencu.info, site-ul www.bebelu.ro, revista Manager Express si www.managerexpress.ro, Hiparion Publishers (revistele Hiparion – „Caminul”, „Casa Mea”, „Domus” si „Planul Casei Mele”, revista de B2B „Unelte si echipamente”, site-ul www.casamea.ro ), tipografia United Print, Corporate Media Publishing, agentia de comunicare, branding si corporate media si Medien Conferences, divizia de evenimete business.

Vezi aici lista cu urmatoarele evenimente marca Bebelu.ro