Ati mancat o salata astazi?

CLASSICO 500 ITA_H-1 (2)Unul dintre cele mai sanatoase si mai simple obiceiuri alimentare pe care le putem adopta in aceasta perioada a anului  este consumul zilnic al salatei.

Vara poate fi considerata, din acest punct de vedere, sezonul care deschide pofta pentru salate, caci diversitatea legumelor proaspete este foarte mare. In plus, aceasta perioada a anului este singura in care putem gasi din abundenta legume proaspete.
Salata poate furniza organismului o gama variata de vitamine, nutrienti si antioxidanti. Salatele inseamna sanatate si placerea de a le consuma: textura, mirosul si culorile ne incita toate simturile, iar de multe ori ne ofera si o senzatie racoroasa. Salatele sunt preferate chiar si de catre copii, deci sunt o alternativa perfecta daca acestia nu vor sa consume legume altfel. Iar pentru a le face mai apetisante, parintii pot adauga in ele si fructe, sau pot cere ajutorul celor mici pentru a le prepara. Pregatirea unei salate nu dureaza mai mult de 5 minute, partea cea mai buna fiind aceea ca o putem face combinand legumele dorite si adaugand uleiul de masline ata de hranitor pentru organism. Uleiul de masline extra virgin ar putea fi cea mai buna alegere pentru asezonarea  salatei atunci când vine vorba de a absorbi nutrientii din legume. Grasimile mononesaturate din uleiurile de masline extra virgine asigura absorbția mai eficientă de carotenoizi, vitamine, pigmenți si antioxidanti din legume și fructe.

Monini va propune  uleiul de masline extra virgin Monini Classico pentru asezonarea salatelor  usoare .

Monini Classico este un ulei de măsline extra virgin ușor de recunoscut datorită caracteristicilor sale echilibrate, senzorial armonioase și datorita aromei intense si versatile. Notele plăcute de prospețime amintesc de mirosul de iarbă proaspăta.

Rotația mare pe rafturile hypermarketurilor, combinata cu o imagine de marcă si calitate incontestabile face o preferință de top în lanțurile de distribuție moderne. Cu un gust cu adevărat echilibrat completează într-adevăr orice fel de mâncare și este întotdeauna favoritul consumatorilor. Pentru toate aceste motive Monini Classico este cel mai bine vandut ulei de masline extra virgin de pe piața italiană. Un adevarat numar 1!*(*sursa IRI 2013).

Parfum: fructat, ierburi

Aroma: uşor migdalat, gust uşor amar şi picant

Densitate: vâscozitate medie

Culoare: verde cu nuanţe de galben-auriu

Aciditate: 0,4% jumătate din limita legală maximă admisă la uleiul de măsline extravirgin (0,8%)

Monini

O alegere savuroasa si sanatoasa!

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare