Au început repetiţiile la spectacolul ''Noddy''

Au început repetiţiile la spectacolul ''Noddy''

0
noody

noody

Picture 1 of 1

Adresat categoriei de vârstă 4-6 ani Noddy este o poveste despre fantasticul vieţii de zi cu zi, aşa cum apare în imaginaţia copiilor. O adaptare după ciclul de 24 de povestiri al lui Enid Blyton, semnată de David Wood -regizor şi dramaturg britanic cunoscut copiilor bucureşteni din spectacolul Teatrului “Ion Creangă” “Peripeţiile vrăjitoarei Meg”.

Noddy este o păpuşă de lemn într-un oraş de jucărie, de fapt, un copil într-o lume a adulţilor. Are casa lui, aşa cum orice copil are o casă a păpuşilor sau o ascunzătoare care îi protejează eroii preferaţi, are maşina lui, asemănătoare maşinilor de jucărie, din ce în ce mai performante, pe care fiecare copil vrea să le conducă, mimând seriozitatea la volan a oamenilor mari, dar toate aceste beneficii sunt obţinute în urma îndeplinirii unor sarcini, ca o recompensă pentru un efort real.

Regizorul Attila Vizauer, şi-a propus realizarea noului spectacol cu o distribuţie exclusiv feminină:
Alexandrina Halic, Marioara Sterian, Mirela Busuioc, Marcela Andrei, Ani Creţu, Camelia Andriţă, Ilinca Ivanov, Mihaela Beţiu, Cerasela Constantin, Nicoleta Rusu, Julieana Drăghici, Vera Linguraru, Miruna Ionescu, Maria Ţăran, alăturând astfel nume pretigioase ale teatrului pentru copii unei noi generaţii de interprete.

Scenografia va oferi spectatorilor ocazia de a se reîntâlni cu scenograful Viaceslav Vutcariov creatorul decorurilor şi al costumelor unor binecunoscute spectacole ale Teatrului “Ion Creangă” precum: “Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici”, “Harap Alb”, “Când jucăriile spun pa!”

Foto: http://multiply.com