Baby Boom Show la Bucuresti

Baby Boom Show la Bucuresti

0
copil la baby boom (http://2.bp.blogspot)

copil la baby boom (http://2.bp.blogspot)Se pare ca anul in care tocmai am intrat vine cu surprize din cele mai placute pentru mamici si pentru copii.

In Saptamana Patimilor a acestui an are loc targul international Baby Boom Show, cu specific pentru copiii cu varste de pana la cinci anisori, dar si pentru viitoarele mamici. Asadar, potrivit organizatorilor, la targ sunt asteptati aproximativ 20.000 de bucuresteni, dar si de locuitori din alte provincii ale tarii si chiar din strainatate.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Targul se va organiza in perioada 14-17 aprilie 2011 la Romaero Baneasa, intr-un amplasament de peste 3000 de metri patrati, reusind astfel sa gazduiasca un numar destul de mare de vizitatori. In cadrul acestui eveniment, mamicile si viitoarele mamici se vor rasfata cu produse vestimentare pentru copii, jucarii, trusouri de nou-nascut, scaune auto, leagane electronice, carucioare moderne, dulciuri, servicii sau accesorii pentru ornarea camerei copilului, toate la preturi exceptionale, fiind in perioada de promotii. Expozantii vor ademeni clientii si cu posibilitatea asigurarilor copiilor lor atat pentru studii, cat si pentru viata, oferte destul de tentante pentru buzunarul oricui.

Organizatorul acestui eveniment insemnat pentru universul copiilor este Euroexpo Trade Fairs, o companie internationala cu un astfel de obiect de activitate, demonstrand de fiecare data servicii exceptionale.
Fara comentarii

Lasa un comentariu