Fructul Goji si fertilitatea

Fructul Goji si fertilitatea

fructul Goji (www.gojijuiceandberries)

fructul Goji (www.gojijuiceandberries)Daca iti este destul de greu sa ramai insarcinata iti mai ramane o solutie – fructul Goji.

Acest fruct cu origini chineze ajuta la reglarea fertilitatii speciei umane avand si o alta serie importanta de proprietati. In medicina chineza astfel de fructe sunt folosite inca din Antichitate, ajutand atat la reglarea problemelor hormonale legate de fertilitate, cat si la mentinerea unui organism tanar. De asemenea, fructul ajuta la intarirea sistemului imunitar atat la gravida, cat si la cei mici.

Fructele Goji se gasesc in comert uscate, suc sau sub forma de pulbere. De aceea, prepararea lor se va face in functie de alegerea ta – shake, sucuri naturale, salate de fructe, combinate cu iaurt sau in diverse alimente.

Potrivit legendei chinezesti, aceste fructe au un dar miraculos – acela de a te face sa traiesti mai mult. Se cunoaste deja povestea lui  Li Qing Yuen care a trait nu mai putin de 252 de ani, avand o dieta zilnica de astfel de fructe.

Compozitia sa este de exceptie, cuprinzand fier, calciu, vitamine, seleniu, beta-caroten, riboflavina, acizi grasi, dar si multe minerale, carbohidrati si proteine. Ca urmare a unui astfel de lucru, goji te tine departe de stres, ajutandu-te sa te refaci mult mai usor dupa situatiile complicate. In plus, acesta te ajuta sa iti mentii tonusul indiferent de problemele pe care le ai, iti reda capacitatea de a te concentra si mareste libidoul sexual, regland astfel de functii si capacitatea de reproducere a organismului uman.

Iar daca ai probleme cu celulita, acesta te poate ajuta sa o elimini definitiv de pe suprafata corpului tau, dandu-ti senzatia de suplete si naturalete. Din cauza acestor lucruri, Goji este folosit in dieta multor vedete de talie internationala, putandu-le enumera pe Madonna, Elizabeth Hurley si Mischa Barton.

Articole similare

0

0