Baby Expo la Sala Polivalenta

Baby Expo la Sala Polivalenta

0
bebelus (www.poze.astrospot.ro)

bebelus (www.poze.astrospot.ro)Incepand de astazi, 22 septembrie si pana in data de 25 septembrie , Sala Polivalenta din Bucuresti va gazdui Baby Expo.

Cea mai mare sarbatoare a gravidelor este tinuta de aceasta data la Sala Polivalenta din Bucuresti, unde sute de expozanti incearca sa le incante pe acestea cu sute de oferte. Hainute, tricouri, rochite, jucarii, patuturi, idei de amenajare, idei de recoltare celule stem – toate intregesc oferta acestui an.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Baby Expo este un eveniment adresat atat bebelusilor care sunt pe drum, cat si celor care deja se afla printre noi, nou-nascutilor sau copiilor mai mari, de pana la 7 anisori.

Cele mai atractive oferte par sa ii incante pe cei mici. Locurile de joaca destinate special pentru ei reusesc sa pastreze o atmosfera destul de voioasa in interiorul Baby Expo. De asemenea, concursurile cu care deja targul ne-a obisnuit de-a lungul anilor sunt si de aceasta data prezente, mamicile sau viitoarele mamici putand castiga diferite obiecte de care au atata nevoie pentru acest nou inceput.
Fara comentarii

Lasa un comentariu