Nicoleta Luciu va naste in cateva zile

Nicoleta Luciu va naste in cateva zile

0
nicoleta luciu (http://2.bp.blogspot.com)

nicoleta luciu (http://2.bp.blogspot.com)Fiind deja spitalizata la clinica Regina Maria din Bucuresti, Nicoleta Luciu se pregateste de nasterea tripletilor in numai cateva zile.

Potrivit ultimelor analize s-a ajuns la concluzia ca nasterea va avea loc in numai cateva zile. Ultimul ecograf realizat de vedeta a aratat ca aceasta se afla in afara oricarui pericol, iar copiii sunt destul de sanatosi. De asemenea, vedetei tv i s-a recomandat sa stea imobilizata la pat intrucat riscul declansarii contractiilor si al nasterii premature este destul de mare incepand cu aceasta perioada.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Nicoleta Luciu va aduce pe lume tripletii printr-o operatie cezariana, costurile acesteia fiind deja negociata de artista in urma cu ceva timp.

De asemenea, una dintre dorintele cele mai mari ale Nicoletei este ca fiecare bebelus sa cantareasca peste 2 kilograme, insa numai unul dintre ei a reusit sa treaca de aceasta greutate. Intr-un interviu acordat pentru emisiunea Happy Hour, Nicoleta a declarat ca s-a gandit deja si la numele celor trei copii – Kim, Karol si Kevin.
Fara comentarii

Lasa un comentariu