Barbie in Lacul Lebedelor – al doilea numar cu DVD

Barbie in Lacul Lebedelor – al doilea numar cu DVD

0

barbie-cu-dvd-nr-2-cop-revista

Picture 1 of 2

Egmont lansează pe 16 Ianuarie al doilea număr al colecţiei de reviste Barbie cu DVD la preţul de 14.99 lei, într-un tiraj de 40.000 bucăţi/ediţie şi se adresează fetiţelor cu vârste între 3 şi 10 ani.

Barbie în Lacul lebedelor se bazează pe îndrăgitul basm şi pe muzica genială a lui Ceaikovski, prezentând-o pe Barbie în rolul lui Odette, tânăra fiică a unui brutar.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Într-o zi, aceasta urmăreşte un inorog până într-o Pădure Fermecată. Acolo îşi dă seama că este singura persoană capabilă să salveze pădurea peste care vrăjitorul cel rău, Rothbart, încearcă să pună stăpânire. Acesta o vrăjeşte însă pe  Odette transformând-o în lebădă.

Zâna Regină, cea pe care Rothbart încearcă să se răzbune, reuşeşte să oprească vraja doar pe jumătate, lăsând-o pe fată umană noaptea şi lebădă ziua.

Cum va putea o tânără înarmată doar cu curaj, onestitate şi inteligenţă să salveze pădurea, în timp ce Prinţul Daniel se îndrăgosteşte de ea?

Barbie în Lacul lebedelor combină fantezia, baletul şi muzica de neuitat a lui Ceaikovski interpretată de Orchestra Simfonică din Londra. Peter Martins, maestru de balet la Baletul din New York coregrafiază scenele superbe de balet, mai frumoase ca niciodată.

În paginile revistei, cititoarele se vor bucura şi de un super concurs cu 101 premii constând în premii originale Barbie!                

Următoarele titluri ale colecţiei apar în ordinea prezentată mai jos:

  • Barbie Fairytopia – 15 Februarie 2012
  • Barbie în Prinţesa şi  Sărmana croitoreasă – 15 Martie 2012
  • Jurnalul lui Barbie – 16 Aprilie 2012
  • Barbie şi Cei trei muschetari  – 15 Mai 2012

În paginile revistei se vor găsi prezentarea personajelor din film şi povestea filmului de pe DVD cu imagini.

În rubrica „Viaţă de vedetă” cititoarele vor afla chiar de la Barbie lucururi interesante despre ea. În fiecare ediţie există si cate o rubrica dedicată unei prietene a lui Barbie sau unui animal de companie.

De asemenea, paginile de colorat şi activitati le vor distra pe admiratoarele lui Barbie.

Nu rata noul număr al revistei Barbie cu DVD!

 
Fara comentarii

Lasa un comentariu