Realitate sau Photoshop? Cum arata celebritatile inainte si dupa nastere – FOTO

Trendul actual in ceea ce priveste proaspetele mamici este ca acestea sa isi revina foarte repede dupa nastere. De la un corp netonifiat si inca marcat de semnele sarcinii, femeile trec rapid la o silueta ca aceea de dinainte de a ramane gravide.

Din punct de vedere estetic, acest obicei de a slabi si de a ajunge in timp record la corpul perfect, este indicat. In ceea ce priveste sanatatea, insa, exista foarte multe controverse.

Unii medici sustin ca este bine sa-i dai trupului tau timp sa isi revina cat mai bine natural, fara interventia dietelor draconice si a salii de fitness. Miscarea este buna dupa nastere, dar in limite normale.

Vedetele de la Hollywood au facut un adevarat cult din a slabi urgent dupa aducerea pe lume a unui copil. De la Jennifer Lopez la Megan Fox, toate marile celebritati s-au grabit sa se afiseze pe copertele revistelor dupa nastere.

Acest lucru influenteaza si femeile obisnuite, care ajung sa se creada urate si lenese pentru ca nu arata ca starurile de la TV imediat dupa ce devin mame.

Este o tendinta periculoasa. Afecteaza foarte mult imaginea de sine a mamicilor. Dupa nastere, femeile sunt foarte vulnerabile cateva luni, si orice le poate afecta, mai ales emotional. Ele trebuie sa stie ca este normal sa arati diferit. Anormal este sa iti obligi corpul sa fie intr-un anumit fel, doar de dragul imaginii“, a declarat Susan Atkinson, medic estetician la o clinica din SUA.

Tine minte ca starurile beneficiaza de zeci de experti care le sfatuiesc ce sa faca pentru a ramane sanatoase, in ciuda metodelor extreme la care isi expun corpul.

Mai jos gasesti o galerie foto cu celebritatile de la Hollywood care au redevenit dive la foarte putine luni dupa ce au adus pe lume un copil. Cat crezi ca este realitate, si cat Photoshop?

[imagebrowser id=869]

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare