Cadoul perfect pentru vizita la maternitate

Cadoul perfect pentru vizita la maternitate

ursulet de plus (www.mamiko.ro)

ursulet de plus (www.mamiko.ro)Atunci cand cea mai buna prietena sau colega tocmai a nascut va trebui sa ii faci o vizita.

Cu toate acestea, nu insista prea tare in cazul in care mamica nu se simte pregatita sa te primeasca intrucat se afla intr-o stare de epuizare fizica destul de greu de suportat. De aceea, este bine sa ii observi reactiile. In cazul in care insista este bine sa nu o refuzi si sa te duci de indata la maternitate.

De regula, orice nou-nascut aparut in viata unei familii ii poate da acesteia un moment de foarte multa bucurie. Toti sunt veseli atunci cand se afla in apropierea celor doi – si ma refer la mama si copil – fiind importanti in egala masura si trebuind a fi sarbatoriti. De aceea, nimeni nu ajunge la maternitate fara a le duce celor doi mici cadouri destul de placute.

Asa ca, atunci cand te gasesti in pana de idei poti incerca cateva idei standard.

O geanta tip patura

Poate fi considerat cadoul perfect daca te gandesti la faptul ca in curand micutul va creste si va iesi in parc impreuna cu mama lui. Aceasta se va desface si se va transforma intr-o patura destul de mare pe care sa poata incapea atat mama, cat si bebelusul impreuna cu jucariile sale.

Sutien pentru alaptat

In cazul in care ai aflat ca isi alapteaza bebelusul si esti destul de apropiata de mamica, poti incerca ceva mai practic. Ii poti lua un sutien special pentru alaptat care sa o ajute in situatiile dificile.

Un buchet de flori

Unul dintre cele mai comune cadouri, buchetul imens de flori te va scoate oricum din dificultate, fiind privit cu mare admiratie de catre mamica.

Un balon inscriptionat

Daca vrei sa faci senzatie poti incerca sa inscriptionezi un balon cu heliu cu mesaje care sa se potriveasca perfect momentului.

O carte de ingrijirea bebelusului

Fiind incepatoare in ingrijirea micutului, mai mult ca sigur i-ar prinde destul de bine sa aiba un asemenea suport din care sa se poata informa ori de cate ori va avea nevoie.

O jucarie de plus

Chiar daca micutul are deja camera de acasa plina de jucarii, una in plus cu siguranta nu l-ar deranja. Asa ca, daca te atrage o anumita jucarie nu ezita sa o cumperi.

Insa, inainte de a ajunge la spital este indicat sa o suni si sa o intrebi daca are nevoie de ceva. Fiind imediat dupa nastere, nu va putea parasi maternitatea.