Cafeaua de dimineata

Cafeaua de dimineata

bea cafea (http://dailyshotofcoffee.com)

bea cafea (http://dailyshotofcoffee.com)Un stil de viata alimentar echilibrat se impune atunci cand ne dorim sa aducem pe lume un bebelus. De aceea, incercati sa va structurati zilnic orele de mese in asa fel incat peste zi sa puteti lua trei mese principale si doua mici gustari, la fel de importante.

Chiar daca ne este destul de greu sa credem, micul dejun este cea mai importanta masa din timpul unei zile intrucat ne poate ridica tonusul de peste zi, avand suficiente avantaje, uneori necunoscute de catre noi. S-a demonstrat din punct de vedere medical ca persoanele care nu sar peste micul dejun au un stil de viata mai sanatos intrucat organismul beneficiaza pe tot parcursul zilei de mixul de nutrienti necesari sustinerii tonusului. De asemenea, acesta iti va aduce aportul necesar de energie pentru sustinerea activitatilor fizice si intelectuale de peste zi. De multe ori, medicii pot recomanda pentru o mai buna rezerva de energie consumarea unei cescute mici de cafea de dimineata.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Consumata in proportii mai mici si destul de frecvent, cafeaua aduce mari beneficii sanatatii umane. Asa se poate spune ca exista numeroase persoane care nu pot sa isi inceapa activitatea zilnica fara niciun strop de cafea. Va ajuta impotriva imbatranirii organismului ca urmare a efectului sau antioxidant. Tot cadrele medicale sunt de parere ca o cafea mica servita de dimineata te vor feri de cancer de colon, Parkinson, ciroza si Alzhaimer. Ca urmare a proprietatilor sale, cafeaua te va ajuta in sustinerea functiilor memoriei, asigurand o buna functionare cerebrala. Iar daca te gandesti sa slabesti, cafeaua fara zahar sau lapte iti pot deveni aliati, fiind un bun factor de ardere a grasimilor nedorite.

Cu toate acestea, consumul de cafea in cantitati mai mari devine destul de nociv sanatatii organismului. Intr-un cuvant incearca sa te mentii doar la consumul unei cesti mici de dimineata si nu mai mult pentru a nu avea probleme de sanatate. O cantitate prea mare de cafea va conduce catre agitatie, diaree, stare de deshidratare si tremurat, insomnie.

Chiar daca ai inceput sa iti faci un obicei din consumul de cafea, nu trebuie sa sari peste micul dejun. Intotdeauna incearca sa iti asiguri aporturile nutritive de care are nevoie organismul tau de dimineata pentru o mai buna stare de sanatate.
Articole similare

Fara comentarii

Lasa un comentariu