Camera de printesa

Camera de printesa

0

Ca orice printesa care se respecta, chiar daca are numai cinci ani, Irina are un „regat” propriu. Scaldat in nuante dulci de roz si pattern-uri vegetale, universul creat de designerul Wanda Dinu este unul de poveste.

thumb_341_x_510_15373-o-camera-de-printesa-2

Picture 1 of 6

Atunci cand au achizitionat un nou apartament, parintii Irinei au hotarat ca decorul acestuia sa respire un aer britanic, clasic, dar neapasator. In acest scop, au apelat la decoratoarea Wanda Dinu, care le-a oferit consiliere pentru fiecare detaliu. Amenajarea s-a subscris stilului general al locuintei, dar a fost gandita special pentru a corespunde dorintei Irinei de a avea o camera de printesa.
In aceste conditii, din decor nu putea sa lipseasca rozul, de altfel culoarea preferata a fetitei.

Cadrul gandit de designer pentru dormitorul Irinei este unul romantic, impus in special de drapaje. Materialul vizat a fost destul de greu de gasit, avand in vedere ca imprimeul lui nu se fabrica de obicei pe tonuri de roz. In cele din urma a fost gasita o firma care sa il importe din Anglia si in aceasta varianta cromatica. Materialul textil a fost utilizat nu numai pentru a crea baldachinul si accesoriile pentru pat, dar si pentru a acoperi peretii. Acesta inlocuieste cu succes clasicul tapet, oferind incaperii un aer mult mai rafinat si distins, demn de o printesa.

Ca si mobilierul din restul apartamentului, si cel din camera fetitei a fost comandat in Italia. Finisajul lui a fost stabilit inca de la inceput impreuna cu designerul, care a oferit fabricantilor o serie de indicatii cu privire la realizarea dulapului, care are niste unghiuri mai speciale.