Camera practica pentru copii

Camera practica pentru copii

Proprietara unui apartament din Bucuresti s-a ocupat de renovarea camerei fetitei sale. Rezultatul merita vazut!
O familie de bucuresteni a reusit sa-si cumpere in 2006 un apartament  decomandat cu trei camere, cu o suprafata de aproximativ 70 mp. Cum apartamentul nu era nou, au fost necesare nenumarate actiuni de modernizare.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Primele incaperi vizate pentru renovare au fost livingul si dormitorul matrimonial, apoi bucataria si baia, ramanand ca in final sa se ocupe de dormitorul mic. Cum cei doi soti aveau nevoie de un spatiu pentru lucru, au folosit o perioada aceasta camera ca birou.

La sfarsitul anului 2006, odata cu venirea pe lume a fetitei lor, au transformat biroul in camera bebelusului, acest lucru necesitand investitii intr-un nou mobilier. Lucrurile nu s-au oprit aici. Pe masura ce fetita lor crestea, mobilierul de bebelus se dovedea inadecvat noilor necesitati ale sale. Astfel, la inceputul lui 2009 au achizitionat un alt mobilier, dar au pastrat si o parte din cel existent.

Spre deosebire de celelalte incaperi, in care au existat la tot pasul neintelegeri cu echipa de muncitori, lucrarile din camera fetitei au decurs fara probleme.

Dificultati au aparut doar in momentul alegerii mobilei, deoarece camera detine o suprafata mica, iar sotia dorea sa includa mai multe corpuri pentru depozitare, dar in acelasi timp sa ramana si spatiu pentru joaca.

Pe parcursul amenajarii, mama si-a dorit sa obtina un ambient cald si vesel, propice unui copil de trei ani. Alegerile facute n-au adus nicio urma de regret. Totul este cum si-a dorit.

Sursa: casamea.ro
Fara comentarii

Lasa un comentariu