Cand va creste puisorul, Chicco schimba caruciorul!

Cand va creste puisorul, Chicco schimba caruciorul!

0

Vino cu orice carucior sau scaun auto in magazinele Chicco si primesti in schimb un cupon de reducere de 25% pentru cumparaturi.

 

newsletterUn nou-nascut are anumite nevoi, diferite de cele ale unui copil mic. Sa luam doar exemplul scaunului de masina. In timpul calatoriilor cu autoturismul un sugar trebuie sa stea intr-un scaunel special, semi-inclinat, de tip scoica. Acesta se fixeaza obligatoriu cu spatele la sensul de mers.

Cand copilul creste are nevoie de un scaunel mai mare, care se poate monta cu fata spre sensul de mers. Acelasi lucru se intampla si cu carucioarele, care trebuie schimbate pe masura ce copilul creste.

Pentru ca aceste echipamente sunt in general destul de costisitoare, Chicco vine in sprijinul tau cu o oferta Buy-Back.
Asadar, pana la sfarsitul anului, poti sa predai in magazinele Chicco echipamentele vechi (orice carucior pentru copii si/sau scaun auto pentru copii, indiferent de marca) si vei primi in schimb un cupon de reducere de 25%. Acest cupon il poti folosi la achizitionarea unuia sau mai multor produse purtand marca Chicco.

Odata ce ai intrat in posesia cuponului de reducere ai la dispozitie 30 de zile ca sa-l folosesti in orice magazin Chicco sau pe www.chicco.ro. Sau poti sa-l faci cadou unei persoane dragi, deoarece nu este nominal.