Castiga produse distractive si eficiente pentru ingrijirea dentara a celor mici

Castiga produse distractive si eficiente pentru ingrijirea dentara a celor mici

0

3 dintre premii nu au fost revendicate pana in termendul indicat asa ca am desemnat alti castigatori. Se numesc Elena C, Cristina Diaconu si Ivan Cristina Madalina. 

 

Cei 5 castigatori sunt: Lilian R, Avram Sofica, Mihaela H, Mihail Vlad si Badachi Luminita.

 

Ingrijirea dentara la copii este un proces esential care ar trebui sa inceapa cat mai devreme, pentru ca smaltul dintilor de lapte este mai putin rezistent  decat cel al dintilor permanenti, putand fi deteriorat mai repede. Insa cum il poti convinge pe cel mic sa perieze dintisorii de doua ori pe zi?

Elgydium vine in ajutorul parintilor cu o gama de paste de dinti ingenioase! Avand arome delicioase (rodie, banane, capsuni&menta) si formule adaptate pentru copiii intre 2-6 ani, pastele Elgydium Kids ofera o protectie superioara anti-carie, oferind rezistenta si protectie smaltului delicat al copiilor. In plus, periutele colorate si distractive, cu peri moi si adaptati dintilor in formare, vor starni cu siguranta interesul micutilor pentru ingrijirea dentara.

Castiga si tu un premiu Elgydium pentru copilul tau!

Raspunde intr-un comentariu la intrebarea: ‘’In cate arome se pot gasi pastele de dinti Elgydium Kids?‘’ si poti fi unul din cei cinci castigatori ai unui set format din periuta Elgydium Kids  + pasta de dinti Elgydium Kids capsuni & menta 50 ml.

Perioada desfasurare concurs:  23-30 noiembrie (7 zile)